Obavijesti

Sport

Komentari 47

'Gadovi i bando, neka vam Bog oprosti! Prljate Modrićevo ime'

'Gadovi i bando, neka vam Bog oprosti! Prljate Modrićevo ime'
1

Zašto se manipulira, zašto ste tako prokleti? Vi ćete napraviti da ga brani kriminalac. Čime je on to zaslužio, od čega da ga branim, od njegove čestitoće, 'grmio' je Mamić na svojoj pressici

VIDEO

Zdravko Mamić održao je izvanrednu pressicu u zagrebačkom Sheratonu u kojoj se dotaknuo tema koje su posljednjih 14 dana okupirale naslovnice.

Jedna od takvih je i svjedočenje Luke Modrića na sudu u Osijeku 13. lipnja.

- Došao sam u Dinamo s 14 godina i bio sam do svoje 22. godine. U međuvremenu sam bio dvaput na posudbi, u Zrinskom iz Mostara i Interu Zaprešiću. Iz Dinama sam prešao u Tottenham. Mislim da je Dinamo za moj prelazak u taj klub dobio 21 ili 23 milijuna eura, ako se ne varam. Dio tog novca je isplaćen i meni, temeljem aneksa kojeg sam potpisao s Dinamom o podjeli tog transfera 50:50. Dogovarao sam tu podjelu s gospodinom Mamićem, ne sjećam se da sam i s kime drugim o tome razgovarao. Anekse ugovora, pa tako i o podjeli transfernog obeštećenja, potpisivao sam svaki put kada bih produživao profesionalni ugovor s Dinamom, a mislim da sam ga dva puta produživao  - rekao je Modrić.   

Modrić je rekao i da je o potpisivanju ugovora razgovarao sa Zdravkom Mamićem i da bi ugovor dobio svaki puta kada ga je potpisao. 

Na temu hrvatskog kapetana, Dinamov savjetnik rekao je sljedeće:

- Luka Modrić ima jako dobro pamćenje. On se u jednom trenutku nije mogao sjetiti svoga debija, ali on se nije mogao sjetiti. Ma tko se od nas u svakom trenutku može svakog trenutka sjetiti? Je li netko sumnja da se on toga ne bi sjetio? On pleše po stadionima svijeta, ali on i je mučenik zbog svoje prošlosti - pa je nastavio:

- Pa, gadovi i bando koji prljate ime Modrić, prekinite to činiti! Bando! Dinamo je na Modriću s bonusima zaradio 22,5 milijuna eura i to je potpisano 29. travnja 2008. godine. Aneks je napravljen tri dana nakon što je Dinamo potpisao ugovor o transferu, a Luka odlazi tek 17.6. u Tottenham. To je sve istina, to je sve provjerljivo. Zašto se manipulira, zašto ste tako prokleti? Vi ćete napraviti da ga brani kriminalac. Čime je on to zaslužio, od čega da ga branim, od njegove čestitoće?

O Modrićevom razgovoru kod USKOK-a kaže.

- Jeste kad čuli da se u 21 sat u nedjelju ispituje svjedok? Izvukli su ga iz reprezentacije i zavukli mu jednu rečenicu. Sram ga bilo monstrumi koji ga napadate.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve