Obavijesti

Sport

Komentari 70

Gips: Ivicu bi spasila operacija, ima snage za nju, ali on ne želi

Gips: Ivicu bi spasila operacija, ima snage za nju, ali on ne želi
5

Ivicu bi operacija spasila, ali on neće... Stavili bi mu umjetnu hrskavicu, pet mjeseci bi pauzirao i krajem kolovoza opet bi mogao početi trenirati. Ima on dosta snage da se vrati, rekao je Ante Kostelić Gips

VIDEO

Ne vjerujem da će Ivica skijati do Olimpijskih igara u Pyeongchangu 2018. Ne može toliko izdržati, rekao je Ante Kostelić.

Gips zna što bi moglo produljiti karijeru njegova sina, ali Kostelić mlađi ne dijeli njegovo mišljenje.

- Ivicu bi operacija spasila, ali on neće... Stavili bi mu umjetnu hrskavicu, pet mjeseci bi pauzirao i krajem kolovoza opet bi mogao početi trenirati. Ima on dosta snage da se vrati. No to je u konačnici njegova odluka - istaknuo je Gips, dodavši:

- Mi smo već napravili dosta stvari koje su teške, ne možemo to vječno raditi. Nije kod njega toliko stvar u trpljenju boli, nego to koliko se koljeno zapravo miče - kaže Ante.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Poput Ivice, i Gips je potvrdio da velikog i grandioznog oproštaja neće biti.

- Nećemo se sramotiti i raditi nekakve oproštaje. Ivica će zaključiti karijeru bez neke pompe. Kad se sve zbroji, mislim da nismo mogli napraviti više u karijeri. Ne možemo se s drugima uspoređivati. Kako se recimo uspoređivati s jednim Girardellijem, koji stanuje na vrhu brijega na 1600 metara. Tamo se nalazi i njegov hotel, a na vrhu tog hotela je žičara - istaknuo je Gips, koji je ponosan na to da će se 

Ivica će se povući bez ikakve mrlje u karijeri. Baš kao i Janica.

- Pazite, a doping može puno pomoći, od koncentracije, brzine pokreta, izdržljivosti, opće izdržljivosti za cijelu sezonu... Što mislite zašto su Austrijanci u Torinu 2006. bježali kroz prozor. Nestali su, jedan je otišao na Havaje, drugi tko zna gdje... - kaže Gips.

Ivica za tjedan dana nastupa u Wengenu, a prije odlaska u švicarsko skijalište, gdje je čak šest puta pobijedio, trenirat će na Sljemenu.

- Da, skijat ćemo još malo na Sljemenu. Malo ćemo isprobati spust skije, mada nemamo gdje trenirati spust. Međutim, Ivica mora stati i na te skije - kaže Ante.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu