Obavijesti

Sport

Komentari 31

Golijada na Emiratesu: Viđeno sedam golova u pobjedi 'redsa'

Golijada na Emiratesu: Viđeno sedam golova u pobjedi 'redsa'
1

Nastavak je ponudio pravi spektakl. Do 63. minute Lovren i društvo imali su vodstvo od 1-4 i činilo se da je gotovo. Međutim, u 64. Oxlade-Chamberlain zabija za 2-4...

VIDEO

Sjajna utakmica viđena je na Emiratesu u derbiju prvog kola nove sezone Premiershipa. Sedam je golova palo između Arsenala i Liverpola, gosti su slavili pobjedom 3-4, a svih 90 minuta u dresu 'redsa' odradio je naš stoper Dejan Lovren.

Arsenal po običaju kuburi s ozljedama. Umjesto Mertesackera, Koscielnyja ili Gabriela, kao stoperi su zaigrali Chambers i Holding, a za utakmicu nisu konkurirali niti Welbeck, Özil i Giroud. 

Klopp s druge strane nije mogao računati na Milnera i Sturridgea, a umjesto Sakha uz Lovrena je kao stoper zaigrao 30-godišnji Estonac Ragnar Klavan koji je utakmicu odigrao na visokom nivou.

U 28. minuti Moreno je neoprezno startao na Walcotta u svom šesnaestercu i skrivio penal te umalo pokvario vrlo dobar početak 'redsa'. Loptu je na bijelu točku stavio sam Walcott, no njegov je udarac zaustavio Mignolet. 

Ipak, nepune dvije minute kasnije Theo Walcott iskupio se za promašeni penal. Adam Lallana je izgubio loptu oko sredine terena, a Iwobi je odlično dao za Walcotta koji je iskosa s desne strane odlično pogodio u suprotnu 'malu mrežicu'. 

I kada se činilo da će 'topnici' na odmor s prednošću, Coutinho je u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena s 25 metara fantastično pogodio iz slobodnog udarca preko živog zida za izjednačenje i veliku radost gostujućih navijača.

Nastavak je ponudio pravi spektakl. Do 63. minute Lovren i društvo imali su vodstvo od 1-4 i činilo se da je gotovo. Međutim, u 64. Oxlade-Chamberlain zabija za 2-4, a 11 minute kasnije eto i gola za potpunu neizvjesnost, Chambers zabija za 3-4. Na krjau, Liverpool odnosi bodove u velikom derbiju i golijadi za uspješno otvaranje sezone.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 31

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja