Obavijesti

Sport

Komentari 49

Hajduk se isprsio: Otkupili su Hamzu, Memolla ostaje u klubu

Hajduk se isprsio: Otkupili su Hamzu, Memolla ostaje u klubu
1

Hoće li Hajduk dio novca morati vratiti kad se Barry bude prodavao dalje u inozemstvo, ostaje za vidjeti, no izvjesno je da su Splićani veznjaka dobili pod nešto boljim uvjetima od dogovorenih u ljeto 2016.

VIDEO

Hajduk je aktivirao opcije i potpisao ugovore s još dvojicom svojih igrača. Hamza Barry i Hysen Memolla i iduće će sezone nositi dres Hajduka.

Kad je u pitanju lijevi bek Memolla, u njegovom je slučaju aktivirana opcija i Hajduk će ga pod sličnim uvjetima kao i dosadašnjim zadržati još dvije godine.

- Jako sam sretan što sam ostao u Splitu. Golema mi je čast, rekao sam to više puta, što imam prigodu nositi dres Hajduka, biti dio ovog velikog kluba, biti član brojne hajdučke obitelji. Vjerujem kako ćemo u novoj sezoni biti još bolji i učiniti još jedan korak prema naprijed, i u Europi, ali i u nacionalnoj ligi. Lani nam je za ulazak u grupnu fazu Europske lige nedostajala tek nijansa, kap sreće. Dat ćemo stoga i sada sve od sebe da u novoj sezoni razveselimo sve naše navijače. Ja ću, kao i do sada, na svakom treningu i na svakoj utakmici za Hajduk davati svoj maksimum - rekao je Memolla za hajduk.hr

Kod Hamze Barryja je situacija ponešto drugačija. 

Vlasnici Barryjevog ugovora tražili su 500 tisuća eura ako ga Hajduk želi otkupiti, no Hajduk je pokušao u pregovorima odštetu nešto smanjiti.

Koliko su izašli Hajduku u susret, odnosno hoće li Hajduk dio novca morati vratiti kad se Barry bude prodavao dalje u inozemstvo, ostaje za vidjeti, no izvjesno je da su Splićani veznjaka dobili pod nešto boljim uvjetima od dogovorenih kada je Gambijac prošloga ljeta dolazio na Poljud.

Hamza je potpisao ugovor s Bijelima na tri godine i nakon posudbe iz ciparskog Apollon Limassola postaje i formalno igrač Hajduka.

- Radostan sam što ostajem u Hajduku. Zaista uživam igrati i živjeti u Splitu. Veselim se novoj sezoni i vjerujem da ćemo napredovati u svakom smislu - poručio je Hamza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening