Obavijesti

Sport

Komentari 150

'Želim vam još puno veselja jer vi to zaslužujete više od ikoga'

'Želim vam još puno veselja jer vi to zaslužujete više od ikoga'
1

Želim mirno more i povoljan vjetar za bili brod, a navijačima želim još puno veselja u budućnosti jer, više od ikoga - vi to zaslužujete. Do nekog novog susreta - svako ti dobro, Hajduče moj, napisao je Tino

VIDEO

Na službenoj stranici splitskog Hajduka izašla je vijest kako je Tino-Sven Sušić napustio redove 'bilih'.

Poslije četiri i pol godine i 142 nastupa (od čega 104 u HNL-u) došlo je vrijeme za promjenu. Njegov novi klub trebao bi biti belgijski Genk, 'krvnik' Lokomotive u playoffu ovosezonske Europske lige.

Sušić je u dresu Hajduka debitirao u utakmici drugog pretkola EL protiv Skonta na Poljudu 19. srpnja 2012. godine pod vodstvom trenera Miše Krstičevića. Povodom napuštanja splitskog ponosa, oglasio se putem svog Instagram profila uz riječi:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Znao sam da će biti teško oprostiti se, ali nisam mogao ni zamisliti koliko će stvarno biti teško naci prave riječi za zahvaliti se svima koji su proteklih godina podrškom, savjetima i kritikama, znanjem, pljeskom, pa i zvižducima, u danima sretnim i u danima grubim, ispisali neke od najljepših stranica moje dosadašnje karijere. Sada kad je došlo vrijeme za novi list, želio bih od srca zahvaliti svim bivšim i sadašnjim suigračima, trenerima, stručnom stožeru i cijelom klubu - bilo je zadovoljstvo raditi s vama. Želim mirno more i povoljan vjetar za bili brod, a navijačima želim još puno veselja u budućnosti jer, više od ikoga - vi to zaslužujete. Do nekog novog susreta - svako ti dobro, Hajduče moj.

Za Hajduk je postigao ukupno 30 zgoditaka u svim natjecanjima, a postao je i najbolji asistent sa 26 asistencija. U tri utakmice bio je i kapetan momčadi.

Sa Hajdukom je osvojio Hrvatski kup u sezoni 2012/13, a u drugoj utakmici finala protiv Lokomotive postigao je gol koji je pomogao Bijelima da dođu do željenog trofeja.

Utakmica protiv Maccabi Tel-Aviva, 25. kolovoza na Poljudu, bila je posljednji Tinov nastup u bijelom dresu.

Povremeni BiH reprezentativac danas je odradio liječničke preglede u Belgiji, a sutra bi trebao potpisati i ugovor. Splićani bi trebali zaraditi oko 1,7 milijun eura, dok će igrač u novom klubu zarađivati 750 tisuća eura godišnje. 

Tino se tako vraća u klub u kojem je boravio od 2007. do 2009. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 150
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova