Obavijesti

Sport

Komentari 24

Hit Bundeslige: Volim gledati 'vatrene', imate sjajne igrače

Hit Bundeslige: Volim gledati 'vatrene', imate sjajne igrače
1

Trener Hoffenheima biranim je riječima govorio o hrvatskoj reprezentaciji i poželio ih nekoliko u svojim redovima. Jednoga već ima i jako ga cijeni

VIDEO

Julian Nagelsmann (29) je hit-trener ovosezonske Bundeslige. Čovjek je najmlađi trener u povijesti elitnog razreda njemačkog nogometa, ali to se nikako ne odražava negativno po rezultate njegova Hoffenheima.

Klub je neporažen u deset prvenstvenih kola, u subotu je otišao neporažen iz ogleda protiv Bayerna na Allianz Areni (1-1) i drži odlično treće mjesto koje ga vodi u Ligu prvaka.

Trener Hoffenheima jako cijeni hrvatsku nogometnu reprezentaciju, čiji član Andrej Kramarić brani boje njegova kluba. Ima samo riječi hvale...

- Hrvatska reprezentacija pružila je izvanredne utakmice i ima mnogo odličnih nogometaša. Veliku važnost polaže na napad, ne samo na obranu te pokušava naći dobra rješenja s loptom. To je reprezentacija čije utakmice volim gledati upravo zbog toga što se ne uzda isključivo u obranu, nego pokušava što je moguće više postići s loptom - rekao je Nagelsmann.

Soccer: Bavaria Munich vs 1899 Hoffenheim

Na pitanje novinara Nove TV kojeg bi hrvatskog reprezentativca volio imati u momčadi, trener Hoffenheima bez zadrške nabrojao ih je nekolicinu:

- Ima ih nekoliko koji nisu loši. Ivan Rakitić, primjerice. Ili Darijo Srna, također nije loš. Uzeo bih i Mandžukića. Imate kojeg možda sa sobom ovdje? Postoji nekoliko igrača koji bi nam odgovarali - nasmijao se Nagelsmann.

Jednog "vatrenog" ima u svojim redovima. Kramarić je ove sezone vrlo raspoložen u napadačkom dijelu. Ubilježio je šest golova i sedam asistencija, računamo li nastupe u njemačkom kupu i reprezentaciji.

- Andrej je veoma važan za našu momčad jer, kao što sam spomenuo nakon prošle utakmice, svojim driblinzima i odvlačenjem protivničkih igrača, koji ga veoma teško mogu uhvatiti, uvijek zrači opasnošću - rekao je Nagelsmann i zaključio:

- Ovdje je lijepo napredovao, a najljepše je, što znamo i ja i on, da nije na kraju svog puta, nego će postati bolji i još više značiti momčadi. Veselim se što nakon ne tako ugodnog razdoblja, u kojem je malo igrao u Leicesteru, sad ima važnu ulogu koja će biti još važnija, u to sam prilično siguran.

Football Soccer - Bayern Munich v TSG Hoffenheim
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog
Novi kut snimke, navijači su u nevjerici: 'On nije bio u zaleđu! Ovo sve mijenja, Real VARdrid'
REPOVI ODLUKA

Novi kut snimke, navijači su u nevjerici: 'On nije bio u zaleđu! Ovo sve mijenja, Real VARdrid'

Strijelac gola nije igrao loptom, već je u tome sudjelovao Marokanac iza njega, ali gol je - poništen. Sudački ekspert španjolske Marce je istaknuo da je ta odluka bila pogrešna, a 'na volej' su to dočekali navijači Bayerna