Obavijesti

Sport

Komentari 11

HKS je poništio transfer Ivice Zubca, igrač ostaje u Ciboni!

HKS je poništio transfer Ivice Zubca, igrač ostaje u Ciboni!
5

NIŠTA OD CEDEVITE Ivica Zubac (18) već je predstavljen u Cedeviti kao novo pojačanje iz Cibone. No HKS je poništio taj transfer zbog procueduralnih pogrešaka

VIDEO

Cedevita je u dva dana doživjela dva teška udarca. Zagrebački klub još se nije oporavio od teškog poraza u Euroligi od Panathinaikosa, a danas je stigla odluka HKS-a prema kojoj je poništen transfer Ivice Zubca iz Cibone u Cedevitu.

Ivica Zubac prije mjesec dana raskinuo je ugovor s Cibonom i potpisao za Cedevitu što se pretvorilo u veliku aferu. Iz Cibone su optužili gradskog rivala da ih otimanjem igrača žele uništiti, dok su u Cedeviti smatrali kako ne postoji ništa sporno te kako su doveli jednog od najboljih mladih igrača Hrvatske.

Zubac je podnio raskid ugovora s Cibonom zbog kašnjenja s isplatom plaća. Cibona mu je bila dužna tri mjesečne rate, a Zubac je već sljedeći dan potpisao na tri i pol godine za Cedevitu. Cibona je istog dana kad je Zubac potpisao isplatila igraču sve zaostatke i osporila pravovaljanost ugovora između Zubca i Cedevite.

Arbiražna komisija HKS-a odlučila je da Ivica Zubac ostaje igrač Cibone! Komisija je poništila prvostupanjsku odluku Povjerenika za natjecanje A-1 muške lige. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Nisam im više mogao vjerovati"

Talentirani 18-godišnjak iskoristio je to što mu je Cibona dugovala 6000 eura te je zatražio raskid ugovora. Novac je bio samo povod odlaska. Glavni razlog bila je mala minutaža. Evo što je tada rekao Ivica Zubac.

- Nisam ih upozorio na to što ću učiniti jer bi me onda isplatili pa bih morao ostati. Znam da će me navijači Cibone vrijeđati, već mi šalju razne poruke na Facebooku, ali na početku sezone rekli su mi da ću se ravnopravno boriti za minute s Antom Žižićem. Kad je došao trener Mulaomerović, rekao je da će maksimalno koristiti Andriju Žižića. Odmah sam vidio kako razmišlja, da ću biti treći centar. Ne zamjeram mu, to je njegova odluka, ali ja im nisam više mogao vjerovati na riječ - objasnio je Zubac.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića