Obavijesti

Sport

Komentari 31

Hrvatice iz Krapine, izgubljeni Ronaldo i najgori sudac EP-a...

Hrvatice iz Krapine, izgubljeni Ronaldo i najgori sudac EP-a...
4

Njihove gole grudi dalje su odjeknule od Mandžinih golova. U samo nekoliko sati fotografije Viktorije i Jelene obišle su svijet. Neki su ih osudili, neki bili presretni

VIDEO

Otprilike istu euforiju među navijačima kakvu su izazvali hrvatski golovi Ircima izazvale su gole grudi dviju navijačica koje su se opustile do kraja. Samo s jednom razlikom. Pobjedi “vatrenih” veselili su se samo Hrvati, njihovim grudima čak i Irci.

- Razočarao bih cijelu Irsku da nisam to napravio - rekao je otočki navijač čija je slika kako ljubi grudi obišla svijet i kojom je postao zvijezda.

- Ljudi me zovu legendom, to kaže čak i Sean St. Ledger, koji je zabio gol Hrvatskoj. Sve je to poprilično nevjerojatno i ludo. Naravno, prije toga sam popio popio nekoliko piva - otkrio je irski navijač Eamon Keegan.

A sve je počelo kad su Viktorija i Jelena prolazile kroz navijače i krenula je pjesma “Baci sisu da se igramo!”, a cure, da ih ne razočaraju, to su i napravile. Navijače su oduševile, ali puno je bilo onih koji su ih osudili.

- Jelena će zbog ovog biti sankcionirana - rekla je ministrica kulture Andrea Zlatar Violić, za koju radi jedna od njih. Ipak, oprostili su joj.

Druga, Viktorija, je potpredsjednica mladeži HDZ-a Krapinsko-zagorske županije i u cijeloj je priči prošla “lišo”.

No, podržavali ih ili osuđivali, jedno je sigurno. Njihove gole grudi su u svijetu odjeknule dalje nego Mandžukićevi golovi. Jer o Viktoriji i Jeleni pričalo se po američkim i australskim portalima, puno više nego o Mandži.

Mama se naljutila, ali zato jer pije

Fotografija irskog navijača kako liže grudi našim navijačicama stigla je i do njegove majke. No, njoj nije ni najmanje bilo neugodno, samo se malo zabrinula:

- Pa valjda ne pije baš puno?!

Bananom na Balotellija

Ako netko na mene baci bananu ići ću u zatvor jer ću ga ubiti, poručio je Mario Balotelli nekoliko dana uoči početka Eura.

Nažalost, na utakmici protiv nas, baš je to doživio. Na kraju prvog poluvremena netko od navijača bacio je bananu na teren, HNS dobio kaznu od 80.000 eura.

Prandelli hodao 21 km jer su prošli skupinu

Talijanski izbornik Cesare Prandelli uoči Europskog prvenstva sastao se s redovnicima kamaldolijanskog priorata koje žive u samostanu u blizini Krakowa. Tada im je obećao da će pješice doći do njihova samostana ako Italija prođe grupnu fazu natjecanja. Odmah nakon pobjede nad Irskom, Prandelli je svoje obećanje i ispunio. Krenuo je u tri ujutro, a nakon tri i pol sata pješačenja dočekan je ovacijama.

Ukrao nam dva penala i nakon toga odletio s Eura

Dan nakon utakmice Hrvatska - Španjolska čak su i njegovi Nijemci napisali “Wolfgang Stark izbacio Hrvate s Eura!”

Čovjek nam nije dosudio dva penala, najviše zahvaljujući njemu Španjolska nije završila kući već nakon grupnog dijela natjecanja, a mala je utjeha što je nakon tog sramotnog suđenja odletio s Europskog prvenstva.

Stark je proglašen za najlošijeg suca Bundeslige u 2012. godini, nerijetko je sa stadiona izlazio u pratnji policije i nikom nije jasno kako je uopće došao do Poljske i Ukrajine. Netko mu očito drži leđa, jer je u suđenje zalutao.

Zaboravili ga na aerodromu

Cristiano Ronaldo otišao je kupiti pecivo, a kad se vratio avion s njegovim suigračima već je poletio. Nevjerojatno, ali ni jedan od portugalskih reprezentativaca nije primjetio da ga nema. Tek je izbornik Bento u jednom trenutku shvatio da nije s njima, ali tad su već bili u zraku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani