Obavijesti

Sport

Komentari 86

'Vatreni' su se okupili i odradili lagani trening prije Izraelaca...

'Vatreni' su se okupili i odradili lagani trening prije Izraelaca...
9

Navijači? Ha, ako se netko ne slaže s nečim uvijek ima dvije opcije: Gledaj ili ne moraš gledati. Uživaj ili nemoj uživati... Nema smisla siliti narod da nekoga voli, rekao je Ćorluka

VIDEO

Izbornik Ante Čačić odradio je prvi trening s reprezentacijom danas na Maksimiru uoči prijateljske utakmice s Izraelom u Osijeku u srijedu. Trening je bio lagan i relaksirajuć, a nakon svega dvadesetak minuta Alen Halilović je najavio utakmicu s Izraelcima.

- Čekaju nas dvije jake utakmice. Dobro ćemo se pripremiti. Imamo odličnu momčad i vrhunske igrače i vjerujemo u dvije pobjede - rekao je igrač Sporting Gijona na posudbi iz Barcelone.

Sljedeću utakmicu Hrvatska gostuje u Mađarskoj.

- Malo smo umorni i potrošeni, ali najvažnije je da smo svi zdravi. Svaki igrač će dati sve od sebe - rekao je Nikola Kalinić.

'Trebamo smiriti očekivanja'

Reprezentativni stoper Vedran Ćorluka je, po dolasku u hotel u kojem se okupljaju hrvatski reprezentativci uoči prijateljskih utakmica s Izraelom i Mađarskom, rekao kako treba smiriti strasti.

- Trebamo smiriti očekivanja. Prije svakog natjecanja najavljujemo velike stvari pa izletimo u skupini - rekao je Ćorluka pa dodao:

- Navijači? Ha, ako se netko ne slaže s nečim uvijek ima dvije opcije: Gledaj ili ne moraš gledati. Uživaj ili nemoj uživati... Nema smisla siliti narod da nekoga voli.

Halilović je novo ime u A reprezentaciji.

- Imam veliku minutažu u klubu protiv najvećih momčadi. Uvijek govorim da je španjolska liga najjača - zaključio je Halilović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 86

VIDEO

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom
PRVI FILIPOV PORAZ

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom

Filip Hrgović izgubio je prvi put u 18. profesionalnom meču tehničkim nokautom u osmoj rundi protiv Daniela Duboisa. Djelovao je bolje većinu meča, ali dvije posjekotine iznad očiju bile su kobne

Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel  on preskočio teretanu ili što?!'
VIDEO BORBE

Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel on preskočio teretanu ili što?!'

Zanimljivo je bilo gledati meč preko komentara stručnjaka koji su ga prenosili uživo uz ring. To su ljudi s višegodišnjim iskustvom u boksu, a Filip ih je na startu oduševio. No oduševljenje se pretvorilo u nevjericu
HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje