Obavijesti

Sport

Komentari 0

Hrvatska ostala bez još jedne predstavnice u Wimbledonu

Hrvatska ostala bez još jedne predstavnice u Wimbledonu
1

Bio je ovo peti međusobni dvoboj Lučić-Baroni i Cibulkove i peta pobjeda slovačke igračice. Po drugi puta su se sastale u Wimbledonu, a ovoga puta bilo je 7-5, 6-3

VIDEO

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić-Baroni nije se uspjela plasirati u 2. kolo Wimbledona, bolja od nje je u susretu 1. kola bila 19. nositeljica Slovakinja Dominika Cibulkova sa 7-5, 6-3 nakon sat i 44 minute.

Bio je ovo peti međusobni dvoboj Lučić-Baroni i Cibulkove i peta pobjeda slovačke igračice. Po drugi puta su se sastale u Wimbledonu, a 2011. je bilo 3-6, 6-3, 8-6 za Cibulkovu.

Lučić-Baroni je bolje otvorila dvoboj, povela sa 3-1, no potom je počela previše griješiti i Cibulkova je vrlo brzo vratila zaostatak i poravnala na 3-3. Uslijedio je 20-minutni prekid zbog ukazivanja pomoći jednoj gledateljici kojoj je pozlilo, a u nastavku je Cibulkova imala stalnu inicijativu.

Lučić-Baroni je u osmoj igri spasila tri "break-lopte", još po jednu kod 4-5 i 5-6, ali je i drugu u 12. igri prvog seta, pa je Cibulkova dobila prvu dionicu sa 7-5.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U drugi set Slovakinja je krenula furiozno, te povela sa 4-0 i činilo se kako će dvoboj biti brzo gotov. Ipak, Lučić-Baroni je tada počela pogađati "winnere" i uspjela dva puta zaredom oduzeti servis Slovakinji i približiti se na 4-3. Nažalost, kompletan povratak nije joj uspio, u osmom je gemu još jednom pokleknula na svom početnom udarcu da bi potom Cibulkova izvukla 15-30 na svoj servis i završila dvoboj u svoju korist.

Ispadanjem Lučić-Baroni Hrvatska je ostala na jednoj predstavnici u ženskoj konkurenciji, mladoj Ani Konjuh koja će kasnije u utorak igrati susret 1. kola protiv Talijanke Karin Knapp.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener