Obavijesti

Sport

Komentari 3

Hrvatski hokejaši bore se za OI bez izbornika i najboljih igrača

Hrvatski hokejaši bore se za OI bez izbornika i najboljih igrača
1

Nema, na to smo već navikli, onog najboljeg, Borne Rendulića niti ijednog naturaliziranog igrača koji su svojevremeno igrali za Medveščak u EBEL-u i KHL-u. Na popisu je tek pet igrača koji igraju u inozemstvu

VIDEO

Hrvatski hokejaši na ledu od četvrtka do nedjelje u slovenskim Jesenicama nastavit će svoj kvalifikacijski put za Olimpijske igre. Inicijalne su prepreke preskočili u Sisku u prosincu (Bugarska, Turska, Srbija), međutim, sada slijede nemjerljivo teže, da ne kažemo, za ovu Hrvatsku vjerojatno neprelazne.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:25

Čemu pesimizam? Iz skupine koju čine domaćin i veliki favorit Slovenija, Japan i Litva dalje u završni krug ide samo prvi, a kako je Hrvatska shvatila ove kvalifikacije, ne treba dalje od konstatacije da je za Sloveniju otišla bez izbornika Danijela Kolomba. Nema ni njegovog pomoćnika Breganta, vođe momčadi Jačmenjaka... Izbornički će posao obavljati Čeh Vlastimil Wojnar.

I ne bi to opet bilo tako strašno da nema čak devetorice igrača koji su igrali u Sisku. Nema, na to smo već navikli, onog najboljeg, Borne Rendulića niti ijednog naturaliziranog igrača koji su svojevremeno igrali za Medveščak u EBEL-u i KHL-u. Na popisu je tek pet igrača koji igraju u inozemstvu.

U četvrtak u 15:30 turnir otvaramo protiv Japana, dan kasnije u 19 slijedi Slovenija, a u nedjelju turnir zatvaramo s Litvom u 15:30.

Popis reprezentativaca

  • golmani: Ivan Štimac Rojtnić (Mladost), Luka Goršić (Mladost), Vito Nikolić (Courbevoie)
  • braniči: Mario Sertić (Medveščak), Jan Smolec (Mladost), Bruno Kegalj (Zagreb), Domen Vedlin (Zagreb), Luka Kramarić (Mladost), Ivan Puzić (Podhale Novy Targ), Fran Srketić (Raahe-Kiekko), Marko Tadić (True Celje)
  • napadači: Ivan Brenčun (Medveščak), Bruno Fičur (Medveščak), Sven Paulović (Medveščak), Marko Šakić (Medveščak), Damir Buković (Medveščak), Robert Cerovečki (Mladost), Lovro Hanžek (Mladost), Nikola Kramarić (Mladost), Tadija Mirić (Mladost), Luka Jarčov (Zagreb), Jan Novotny (Zagreb), Dominic Rene Čanić (Landshut)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja
ČUDESAN MEČ U RIJADU

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja

Prvi put nakon 25 godina dobili smo apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, a tu laskavu titulu u Saudijskoj Arabiji osvojio je Oleksandr Usik koji je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Tysona Furyja

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća
SVE O BORBI

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća

Prema saznanjima Fury će za borbu zaraditi 105 milijuna dolara, dok će Usik zaraditi 45, ali od toga će donirati milijun i pol dolara za Ukrajinu
VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića