Obavijesti

Sport

Komentari 13

I. Santini: Odjenuo sam majicu da pokažem da sam Božji igrač

I. Santini: Odjenuo sam majicu da pokažem da sam Božji igrač
1

Navijači su nas dočekali u Liegeu pa nam pripremili lijep doček. Otišli smo na stadion. Tamo je bila bina gdje su nam skandirali i zajedno smo pjevali, prepričao je Ivan Santini

VIDEO

Nogometaš Standarda iz Liegea Ivan Santini u nedjelju se upisao u povijest kluba. Hrvatski napadač svoju je momčad odveo do naslova belgijskog Kupa. Santini je bio junak finala u kojem je golom i asistencijom srušio Club Brugge. Standard je na kraju utakmice slavio 2-1.

Dan kasnije, napadač je imao "novu borbu". S druge strane našla se kćerkica Iva, a Santiniju je ipak lakše "hrvati" se s protivničkim stoperima u šesnaestercu.

- Haha, stvarno je to puno lakše. Puno je teže s kćerkicom nego s Club Bruggeom - kroz smijeh je Santini rekao u razgovoru za portal Goal pa dodao:

- Čudo kakav je ovo osjećaj. Još mi je sve nekako friško, emocije se još nisu slegnule. Mora mi se sve to nekako posložiti u glavi, ali osjećaj je odličan. Navijači su nas dočekali u Liegeu pa nam pripremili lijep doček. Otišli smo na stadion, tamo je bila postavljena velika bina. Navijači su nam skandirali i zajedno smo pjevali. Ma Liege jednostavno živi za nogomet. Nema ljepšeg osjećaja od ovoga.

Santini je nakon gola navijačima pokazao majicu koju je nosio ispod dresa.

- To je bila moja majica iz Međugorja koju nikada prije nisam nosio ispod dresa. Ma nisam ju nosio niti u prvom poluvremenu, no onda sam je odlučio odjenuti na poluvmremenu. Zašto? Htio sam svima pokazati da sam Božji igrač. I svima ju pokazati bez obzira pobjedimo li ili izgubimo. Da ne ispadne kako ju nosim samo u vrijeme slavlja. I eto, zabio sam pobjedonosni gol. To je bilo Božje djelo - zaključio je Santini.

A što napadač Standarda iz Liegea kaže zašto je u slavlju odmah ugrabio hrvatsku zastavu te zašto je i Victor Valdes zaslužan za ovu pobjedu pročitajte na portalu Goal.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja