Obavijesti

Sport

Komentari 29

Ibáñezov tast: Luis neće dobiti poziv niti će nastupiti na Euru

Ibáñezov tast: Luis neće dobiti poziv niti će nastupiti na Euru
1

Bit ću kratak i jasan: Luis Ibáñez neće dobiti poziv niti će ići na Europsko prvenstvo, rekao je tast i menadžer nogometaša Crvene zvezde koji nam je u razgovoru otkrio kako misli samo na igre u klubu

VIDEO

Želio bih prekinuti medijsko razvlačenje vezano za eventualni poziv Luisa Ibáñeza u hrvatsku reprezentaciju. To u ovom trenutku šteti i njemu i klubu za koji nastupa. Bit ću kratak i jasan: neće dobiti poziv niti će ići na Europsko prvenstvo, rekao je Darko Alegić.

Tast i menadžer Argentinca s hrvatskom putovnicom, jednog od najboljih igrača Crvene zvezde na putu prema naslovu prvaka Srbije, tako je zaključio temu o kojoj proteklih tjedana bruje hrvatski mediji, pogotovo zbog činjenice da nemamo adekvatno rješenje na deficitarnoj poziciji lijevog beka koju Lucho pokriva.

- Sadašnji izbornik Ante Čačić, koji je bio trener Luisu u Dinamu, nije ga vidio na poziciji lijevog beka pa nije realno da ga zove u reprezentaciju - objasnio je Alegić za MozzartSport.

Otac Luisove supruge dodao je kako je savjetovao nogometaša da se fokusira isključivo na igre u Zvezdi, što je važnije od "lamentacije o tome hoće li dobiti ili ne poziv u hrvatsku reprezentaciju". Kontaktirali smo osobno Lucha koji nam je potvrdio istinitost intervjua.

- Ne očekujem poziv. Mislim samo na Crvenu zvezdu i nastup u Europi, ništa više - rekao je Ibáñez za 24sata.

Alegić se osvrnuo na komentar Joška Jeličića koji je rekao da je Ibáñez dobar dečko, ali da nema kvalitetu za reprezentaciju jer igra u suviše slabom prvenstvu.

- Nije ono slabije od hrvatskog, to je smiješno. Luis je odnosom prema suigračima i klubu gdje god je igrao potvrdio da se radi o vrlo dobrom nogometašu i još boljem mladom čovjeku koji može biti uzor svima. To je od veće važnosti nego golovi i asistencije. On je igrač koji svoj kruh zarađuje pošteno i predano.

Pitamo vas: zaslužuje li Luis Ibáñez hrvatski dres?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 29

VIDEO

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom
PRVI FILIPOV PORAZ

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom

Filip Hrgović izgubio je prvi put u 18. profesionalnom meču tehničkim nokautom u osmoj rundi protiv Daniela Duboisa. Djelovao je bolje većinu meča, ali dvije posjekotine iznad očiju bile su kobne

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...
NIJE NEZADOVOLJAN HRGOM

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...

Moguće je da Filip završi na još kojoj ovakvoj priredbi. Tim više što nije doživio nokaut, bila je dobra borba, atraktivna, rekao nam je iz Rijada Željko Mavrović, koji je uvjeren da Hrga treba dobiti novu šansu
Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel  on preskočio teretanu ili što?!'
VIDEO BORBE

Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel on preskočio teretanu ili što?!'

Zanimljivo je bilo gledati meč preko komentara stručnjaka koji su ga prenosili uživo uz ring. To su ljudi s višegodišnjim iskustvom u boksu, a Filip ih je na startu oduševio. No oduševljenje se pretvorilo u nevjericu