Obavijesti

Sport

Komentari 37

Ibrahimović konačno potvrdio: Stižem u Manchester United!

Ibrahimović konačno potvrdio: Stižem u Manchester United!
1

Zlatan Ibrahimović objavio je ono što su svi već znali. Sljedeće sezone igrat će u Manchester Unitedu. Ibra će ponovno surađivati s jednim od omiljenih trenera, Joseom Mourinhom

VIDEO

Vrijeme je da svijet sazna koji će biti moj sljedeći klub, napisao je Zlatan Ibrahimović na svom službenom Instagramu i otkrio ono što su svi već znali. Ibra će od sljedeće sezone biti napadač Manchester Uniteda.

Zlatan je vijest o prelasku u Manchester United objavio u svom stilu, na društvenim mrežama prije nego je to objavio engleski klub čiju službenu vijest o dolasku švedskog napadača hrvatsko-bošnjačkih korijena još čekamo.

Ugovor s Paris Saint-Germainom istekao mu je 1. srpnja, Zlatan je u međuvremenu objavio kraj reprezentativne karijere, ali još mu nije dosta nogometa. Na Old Traffordu će surađivati s jednim od svojih omiljenih trenera, Joseom Mourinhom.

Ibrahimović i Mourinho radili su zajedno u Interu u sezoni 2008./2009., a Zlatan je uvijek imao samo birane riječi o portugalskom treneru.

-  Kad smo se opraštali u Interu, rekao sam mu da mi je žao što smo tako kratko surađivali. Jose Mourinho je pravi izbor za taj klub. Ako želite akciju, dovedite Mourinha. On može vratiti Manchester United na vrh. U koji god je klub došao, napravio je rezultat - rekao je Zlatan Ibrahimović još prije nego je Mourinho potpisao. 

Sad je službeno. Mourinho i Zlatan od sljedeće sezone u zajedničkoj su misiji povratka Uniteda tamo gdje mu je mjesto, u vrhu engleskog nogometa. Sam pogled na Zlatanove prve sezone u klubovima od 2001. godine izgleda zatrašujuće.

Ibra je u svakoj od prvih sezona u Ajaxu, Juventusu, Interu, Barceloni, Milanu i PSG-u osvojio trofej. Hoće li nastaviti niz na Old Traffordu?

 

Time to let the world know. My next destination is @manchesterunited #iamcoming

Fotografiju objavljuje IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

VIDEO Trener Fenera: Napali su i mog sina, udarili ga u glavu! Evo kako izgleda Livaković...
KAOS U TURSKOJ

VIDEO Trener Fenera: Napali su i mog sina, udarili ga u glavu! Evo kako izgleda Livaković...

Nigerijac je postao pravi heroj Fenerbahčea, a nakon povratka u Istanbul igrače Fenera dočekala je vojska navijača koja je u nekoliko navrata skandirala ime hrabrog Nigerijca
EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama