Obavijesti

Sport

Komentari 18

Ima svoj đir: Argentinac odbio ponudu Barcelone zbog Seville

Ima svoj đir: Argentinac odbio ponudu Barcelone zbog Seville
1

S druge strane, Kevin Gameiro želja je Atletica, pa bi dva kluba mogla poslovati na obostrano zadovoljstvo. U cijeloj toj priči čini se kako Barca ostaje bez obojice željenih igrača

VIDEO

Aktualni prvaci Španjolske rade na završnom popunjavanju rostera. Nakon što su sanirali obrambene probleme kupovinama mladih Francuza Umtitija i Dignea, okreću se podebljavanju napadačkih opcija. 

Jasno je kao dan, popularni 'MSN' (Messi, Suarez, Neymar) skroz je nedodirljiv. Malo je uopće napadača na planeti koji bi ih mogli izbaciti iz početne postave. Stoga, Barcina potraga za nominalno četvrtom špicom ide otežanim putem. Ne žele baš bilo koga, ali nije im potrebna niti najviša svjetska klasa.

Stoga žele napadača koji je naviknut zabijati u Primeri. Dva su imena na radaru - Luciano Vietto te Kevin Gameiro. Potonji Francuz član je Seville gdje ga izuzetno poštuju, kako i ne bi kad im je svojim golovima prethodne sezone 'utabao' put do trofeja Europske lige.

Andalužani traže velikih 40 milijuna eura, dok 'blaugrana' baš i nije spremna izdvojiti toliki novac za četvrtu opciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dolazak Argentinca Vietta djelovao je pak realnije. Neosporno talentirani golgeter imao je prilično prosječnu sezonu u Atleticu gdje je stigao iz Villarreala prethodnog ljeta.

Nije se uklopio u 'spartanske' Cholove radne navike, ipak je riječ o ofenzivcu kojem je potrebna sloboda u igri kako bi pokazao što umije. 

Barcelona se javila igraču misleći da će instantno pristati na sekundardnu ulogu. Izgledalo je kao gotova stvar dok se nije uplela Sevilla. Atleticu će pripasti tri milijuna eura za posudbu, a na kraju sezone aktualni osvajač Europske lige može ga otkupiti za 20 milijuna eura.

S druge strane, Kevin Gameiro želja je Atletica, pa bi dva kluba mogla poslovati na obostrano zadovoljstvo. U cijeloj toj priči čini se kako Barca ostaje bez obojice željenih igrača.

Potraga za opcijom nadopune najboljeg napadačkog trojca svijeta se nastavlja...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener