Obavijesti

Sport

Komentari 57

Inter je pobijedio Slaven 2-1, Zagreb i Istra remizirali 1-1

Inter je pobijedio Slaven 2-1, Zagreb i Istra remizirali 1-1
7

Nogometaši Intera su u Zaprešiću pobijedili Slaven Belupo 2-1 i upisali 6. pobjedu u prvenstvu ove sezone. Golove za domaćina zabili su Jakov Puljić i Ivan Blažević

VIDEO

Nogometaši Intera su na otvaranju 24. kola pobijedili Slaven Belupo 2-1. Zaprešićani su slavili pogocima Jakova Puljića i Ivana Blaževića te upisali 6. pobjedu u prvenstvu ove sezone.

Iako je igrao od prve minute, najbolji strijelac HNL-a Ilija Nestorovski se danas nije upisao u strijelce. Makedonac je ostao na 15 golova u prvenstvu, a priliku za smanjenje razlike imat će Roman Bezjak (11 golova) sutra protiv Hajduka na Rujevici i Junior Fernandes (10 golova) u nedjelju protiv Splita na Maksimiru.

Domaćina je u vodstvo doveo veznjak Jakov Puljić u 19. minuti, a na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 1-0 za Inter. U nastavku utakmice Slaven je krenuo nešto agresivnije, ali je ponovo Inter prvi zabio. Strijelac za 2-0 u 51. minuti bio je veznjak Ivan Blažević. Mogao je Belupo do gola u prvoj polovici drugog dijela, ali je na golu Intera bio siguran kapetan Ivan Čović.

Slaven je prikazao bolju igru nego u prvom poluvremenu, a nagrada je stigla iz penala nakon neopreznog starta Hanžeka nad Savićem. Siguran s bijele točke, za konačnih 2-1, bio je Makedonac Muzafer Ejupi, koji je zabio svoj 9. gol u sezoni.

Zbog prekida, koji je trajao nekoliko minuta, nakon što se poslije gola ozlijedio Blažević, ali i zbog izmjena, sudačka nadoknada iznosila je osam minuta.

Zagreb i Istra remizirali

Nogometaši Zagreba i Istre su remizirali 1-1 na stadionu u Kranjčevićevoj u derbiju začelja. Zagreb je ovaj susret dočekao kao posljednji dok je Istra bila mjesto iznad. No ovim bodom preskočila je Osijek koji sutra dočekuje Lokomotivu u Gradskom Vrtu.

Zagreb je poveo u 10. minuti preko Marka Tešije da bi Ignacio Varela izjednačio na 1-1 u 63. minuti. Imao je Zagreb priliku i iz penala, ali neprecizan je bio novi igrač Rodney Strasser, koji je katastrofalno izveo penal i puknuo pored stative Istrina gola.

Rezultat se do kraja nije mijenjao, a Zagreb i Istra nastavljaju grčevitu borbu za ostanak u prvoj ligi.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 57

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović
Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima