Obavijesti

Sport

Komentari 57

Inter letio, a Napoli ga brutalno spustio: Debitirao je Marko Rog

Inter letio, a Napoli ga brutalno spustio: Debitirao je Marko Rog
1

Ivan Perišić večeras je bio vrlo aktivan. Razigravao je svoje suigrače, imao nekoliko sjajnih prilika, ali Pepe Reina je zaključao svoj gol. Napoli je slavio 3-0, a konačno je debitirao Marko Rog

VIDEO

Činilo se kako je počelo neko novo poglavlje Intera nakon što je otkaz dobio Frank de Boer, a zamijenio ga Stefano Pioli. Talijan na klupi 'nerazzurra' naletio je na raspoloženi Napoli i teško stradao u derbiju na San Paolu 3-0 na otvaranju 15. kola talijanske Serie A i ipak osjetio surovu realnost trenutne situacije talijanskog velikana. Napoli tako nastavlja pozitivan niz protiv Intera na San Paolu, momčad iz Milana u ligi tamo nije slavila skoro 20 godina.

Napoli je bio bolja momčad od samog početka utakmice i već je nakon dvije minute vodio golom Zielinskog. Sjajno je poljski veznjak uputio udarac nakon što mu je Callejon glavom spustio loptu. Inter je samo tri minute kasnije bio potopljen. Zielinski je majstorski proigrao Hamšika, koji iskosa s lijeve strane vara Handanovića i momčad podno Vezuva vodi 2-0. Hamšik je zabio svoj 104. gol za Napoli izjednačivši se s Edinsonom Cavanijem.

Za sve ljubitelje Calcia, a i nogometa općenito, ova utakmica bila je prava poslastica. Premda rezultat govori da je Napoli bio uvjerljivo bolji ni momčad iz Milana nije otišla bez da je rekla što je mislila. Inter je pokušavao iz svih raspoloživih oružja, ali Pepe Reina je večeras bio nepremostiva prepreka. Španjolski čuvar mreže Napolija zaključao je svoj gol i nije dopustio iznenađenja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Šest minuta nakon početka drugog poluvremena Napoli je vodio 3-0, a strijelac je bio dijete Napolija Lorenzo Insigne. Tu je priči bio kraj iako je Inter imao nekoliko sjajnih prilika za izjednačenje. U glavnoj ulozi večeras bio je Ivan Perišić. Hrvatski reprezentativac imao je nekoliko odličnih prilika, ali nije uspio zabiti. Marcelo Brozović bio je standardno dobar i odigrao svih 90 minuta dok Ivan Strinić nije ulazio u igru.

Utakmicu je obilježio i debi Marka Roga, koji je priliku dobio u drugom poluvremenu. Rog je dobio posljednjih 15-ak minuta kada je u 76. minuti zamijenio kapetana Hamšika. Konačno se i to dogodilo, bivši Dinamov veznjak predstavio se tifosima na San Paolu. I to u vrlo dobrom svjetlu, Rog je pokazao da će biti solidno pojačanje za Napoli, kroz koju godinu i jedan od nositelja igre.

Inter je visoko letio pa osjetio realnost

Pioli je debitirao u gradskom derbiju protiv Milana gdje je unatoč boljoj igri njegove momčadi jedva izvukao živu glavu i spasio se poraza golom Ivana Perišića za 2-2 u 92. minuti. Trećina San Sira je eksplodirala, Interovi navijači su s utakmice otišli zadovoljniji od sugrađana.

Dobre igre su se nastavile kada je Inter kolo poslije pobijedio Fiorentinu na Giuseppe Meazzi 4-2. Inter je odigrao najboljih pola sata ove sezone, ali nakon toga kao da je stao i nije mogao povezati igru. Srećom po talijanskog stručnjaka, prednost koju su njegovi nogometaši napravili bila je dovoljna za pobjedu.

'Nerazzurri' su večeras naletjeli na raspoloženi Napoli koji, istini za volju, i nije nešto pretjerano briljirao posljednjih kola. No Napolitanci su pokazali karakter i vjerojatno prelomili sezonu. Talijanske tiskovine su uoči ovog derbija pisale kako je ovo utakmica koja će odlučiti stranu i koja će ostaviti jedan od dva kluba u utrci za ovosezonsku slavu. Inter je nakon poraza ostao na 21 bodu, 12 iza vodećeg Juventusa i sedam od petog mjesta koje vodi u Europu. A tek se trebaju odigrati ostali susreti 15. kola...

Santini zabio dva u remiju

Hrvatski napadač Ivan Santini bio je heroj Caena sve do 81. minute kada je Yaiha autogolom svojoj momčadi napravio probleme. Cane i Dijon remizirali su 3-3 i podijelili bodove, a Santini je zabio dva gola.

Caen se nakon 16 odigranih kola nalazi na 16. mjestu Ligue 1.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener