Obavijesti

Sport

Komentari 11

Iscurili detalji sa suda: Adam Johnson djevojku zvao u auto

Iscurili detalji sa suda: Adam Johnson djevojku zvao u auto
1

Djevojka je Johnsonu poslala poruku u kojoj kaže kako se još uvijek nije zahvalila na dresu. On je odgovorio da se veseli sastanku. Ponovo su se našli u njegovu automobilu gdje su imali spolni odnos

VIDEO

Nogometaš Adam Johnson optužen je za seks s maloljetnicom, a danas su iscurili detalji sa suda. Johnson je djevojku zvao u svoj automobil, crni Range Rover, gdje su imali spolni odnos. Johnson je priznao za što ga se tereti po dvije optužnice, a sudi mu se zbog još dvije.

Nakon što je seks skandal izašao u javnost, Johnson je nastavio normalno trenirati sa Sunderlandom, a čak je i igrao u prvoj postavi. Ništa nije bilo dokazano stoga je klub postupio po pravilima. No čim su iscurili prvi detalji sa suda, krilni napadač je dobio otkaz. A kako to obično biva, karijera mu je završena.

Engleskom nogometašu je jutros u Bradfordu počelo suđenje gdje je došao s djevojkom i ocem. Suđenje se odvijalo pred porotom od osam žena i četiri muškarca.

'Bila je strašno zaljubljena u njega'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Djevojka s kojom je Johnson imao spolne odnose prodavala je sezonske karte u Sunderlandu. 

- Bila je strašno zaljubljena u njega. Bio joj je apsolutni heroj, idol. Bio joj je najbolji igrač - rekla je glavna tužiteljica.

Poslala je Johnsonu zahtjev za prijateljstvo na Facebooku, on je to prihvatio i poslao joj poruku može li mu dati broj mobitela. Kako bi dokazao da je to on, objavio je "Sretna Nova godina" na svojem Twitter profilu. Razmijenili su brojeve i počeli se dopisivati preko aplikacije Whatsapp.

Premda je Johnson nakon nekog vremena tražio da izbriše sve kontakte, djevojka to nije učinila. Bila je oduševljena što razgovara sa svojim idolom.

- U zadnjoj si godini školovanja? - pitao je Adam Johnson na što je djevojka odgovorila da ide u 10. razred i pitala hoće li joj poslati potpisani dres.

- Kada ćeš napuniti 16? - Johnson ju je pitao na Badnjak 2014. godine.

- U studenome - odgovorila je.

Johnsona su zanimale neke privatne stvari o djevojci.

- Gdje izlaziš - upitao je Johnson, a djevojka je odgovorila da ne izlazi pošto još nije dovoljno odrasla.

- Da, ali izgledaš dovoljno odraslo - odgovorio je Englez.

'Ili si presramežljiva da sjediš u autu'

Suđenje se nastavilo, a sve više i više detalja je izlazilo na vidjelo. Adam Johnson je 15-godišnju djevojku zvao u svoj automobil.

- Kad se želiš naći da ti dam dres? - pitao je Johnson.

- Popodne. Izležavam se na zadnji dan škole - odgovorila je djevojka.

Nakon toga Johnson ju je pitao hoće li malo sjediti u njegovu automobilu.

- Ili si presramežljiva da sjediš u autu - dodao je bivši engleski reprezentativac.

Djevojka je odgovorila kako ne želi sjediti s njim u automobilu.

Prvi susret

Johnson i djevojka su se prvi put sreli 17. siječnja 2015. godine  - 18 dana nakon što su se prvi put dopisivali. Djevojka je na kraju pristala ući u njegov crni Range Rover. Upalio je unutrašnja svjetla u automobilu, izvadio dres i potpisao ga. Pričali su o nogometu.

Cijeli događaj je trajao oko 15 minuta nakon čega ju je odvezao da se nađe s prijateljicom. Djevojka mu je kasnije poslala poruku u kojoj se zahvaljuje.

- Nema problema. Duguješ mi, LOL - odgovorio je Johnson.

- Mislio sam da ću dobiti pusu kao znak zahvalnosti za dres - napisao je Johnson nakon čega su ponovo počeli razgovarati o tome kako će se naći.

Drugi susret i seks u autu

Od prvog susreta je prošlo deset dana. Djevojka je Johnsonu poslala poruku u kojoj kaže kako se još uvijek nije zahvalila na dresu. On je odgovorio da se veseli sastanku. Ponovo su se našli u njegovu automobilu gdje su imali spolni odnos.

- Samo sam ti htio skinuti traperice -  odgovorio je Johnson.

Nakon svega toga, dogovorili su se da će Johnson "skinuti" Snapchat s interneta kako bi mogli razmjenjivati golišave fotografije.

Suđenje se nastavlja, a sve detalje možete vidjeti na Twitter profilu Josha Hallidaya, novinara The Guardiana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram