Obavijesti

Sport

Komentari 9

Ivan Stevanović: Jedva čekam vidjeti kako je biti olimpijac...

Ivan Stevanović: Jedva čekam vidjeti kako je biti olimpijac...
3

STIVI SE ZAGRIJAVA Dečki između dva treninga igraju Playstation i kartaju, a ja nisam ni za jedno ni za drugo. Ja odem na kavu, rekao nam je Ivan Stevanović

VIDEO

Imao sam 14 godina kad sam gledao kako naši rukometaši idu po zlato u Atlanti. Ubrzo nakon toga i ja sam počeo igrati rukomet, sjeća se Ivan Stevanović, koji će u 35. godini konačno doživjeti Olimpijske igre i iz prve ruke.

- Svi koji su bili kažu da je to nešto fantastično, normalno da se veselim vidjeti kako sve to izgleda. Olimpijsko selo, ta atmosfera... Jedva čekam - dodao je olimpijac Stivi.

Točnije, vrlo je blizu tome da to postane budući da će izbornik Željko Babić morati jednoga golmana ostaviti doma. Konkurenti su mu dva dobro poznata lica.

- S Filipom Ivićem sam četiri godine proveo u Zagrebu, a s Ivanom Pešićem sam branio u Zametu, na početku njegove karijere. Obojica su sjajni golmani, izbornik neće pogriješiti koga god povede u Rio - priča Stevanović, koji na pitanje “kako zdravlje” odgovara:

- Onako, starački. Držim se. Trenira se jako naporno, tako i mora biti uoči ovakvog turnira, ali da sam često u rukama fizioterapeuta, jesam. Rade dečki punom parom, do dugo u noć, svakoga nešto boli...

A između svega toga treba se i odmoriti, predahnuti.

- Pripreme dugo traju, radi se jako, ali stožer je to uspio iznivelirati sa slobodnim danima u nekoliko tura. Dobili smo i po jedan slobodan dan u Splitu i Zadru, pa netko ode na kupanje, netko igra Playstation, netko karta... A ja? Ja odem na kavu - kaže Stivi, koji ima i svoju ekipu za kave.

- Brozović, Marić, mali Mihić i ja. Mi smo ranoranioci, dok drugi spavaju, mi smo već na kavi. Nisam ja za kartanje, za Playstation još manje.

Tri dana uživao je sa sinom, ali odmor je gotov. Reprezentacija ide u Opatiju na završni dio priprema, ondje će dvaput igrati s Vujinim Slovencima.

- Ne, mi iz Zagreba nismo u kontaktu s njim, potpuno je u svome poslu, a i dosta mu je valjda nas, gleda nas cijelu godinu - kaže Stivi uoči turnira karijere:

- Ključno je četvrtfinale. Za to se pripremamo već sad. Nakon toga, u dvije utakmice, apsolutno sve je moguće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Za njega ne postoji "ne mogu": Dva zlata u dva različita sporta
POI RIO

Za njega ne postoji "ne mogu": Dva zlata u dva različita sporta

Australski paraolimpijac Dylan Aclott osvojio je zlatnu medalju u tenisu u paru sa sunarodnjakom Heathom Davidsonom. Prije osam godina u Pekingu je uzeo zlato u košarci...

Paović i Lučić bez polufinala: Namučile smo jake Kineskinje
POI

Paović i Lučić bez polufinala: Namučile smo jake Kineskinje

Mirjanja je odigrala fantastičan meč i Kineskinja je bila izbezumljena. Bilo mi je super zabavno gledati kako je za vrijeme 'time-outa' cijela kineska klupa bila u drami, rekla je Sandra Paović
Budetić bez medalje: U šoku sam, ne znam što se dogodilo
POI RIO

Budetić bez medalje: U šoku sam, ne znam što se dogodilo

NIJE IŠLO Branimir Budetić s hicem od 59.33 metara iz pete serije ostao je korak do brončane medalje u Riju, za koju mu je nedostajalo metar i 27 centimetara...