Obavijesti

Sport

Komentari 1

Ivandija bijesan: Danski suci su se iživljavali na mojim igračima

Ivandija bijesan: Danski suci su se iživljavali na mojim igračima
1

Inače suzdržani Silvio Ivandija nakon jučerašnjeg poraza od europskog prvaka Kielcea potpuno je izgubio živce. Razlog su, kao i puno puta do sada kada je riječ o Zagrebu i reprezentaciji, suci Hansen i Gjeding

VIDEO

Znate onu uzrečicu 'tko gubi, ima se pravo ljutiti'. E pa mi se sada sasvim opravdano ljutimo jer ovo što su nam radila ova dva suca nije normalno, vidno je uznemiren bio Silvio Ivandija nakon utakmice njegova Zagreba i europskog rukometnog prvaka Kielcea.

Zagreb se doista sjajno držao tijekom većeg dijela utakmice, na poluvrijeme čak otišao s golom prednosti, a suci o kojima priča Zagrebov trener su Danci Martin Gjeding i Mads Hansen.

- Nisu vidjeli neke prekršaje u napadu, korake i jako puno toga, no bitno im je da su vidjeli da je moj trener na klupi (Mario Kelentrić, op.a.) napravio fintu loptom i za to ga kaznili žutim kartonom. Mislim, to ne mogu vjerovati... I onda nam na kraju dosudi penal koji uopće nije postojao - pričao je u dahu Ivandija.

Suci su to koji nikako nisu naklonjeni hrvatskoj reprezentaciji, ali ni Zagrebu, a prije nekoliko godina optužio ih je i veliki Kiel da su u njihovoj utakmici s Barcelonom sudili tendeciozno. Hansen i Gjeding 2009. čak su i priznali da su im Rumunji prije kvalifikacijske utakmice za SP 2009. sa Crnom Gorom nudili mito. No oni ga, kako kažu, nisu uzeli.

- Sada sam po prvi puta izuzetno razočaran suđenjem. Igrači poput Horvata, Vorija, Valčića, Stevanovića i ostalih nisu zaslužili da se netko na njima iživljava - priča Ivandija te nastavlja u istom tonu:

- Kada igramo dobro, onda nam se ne dozvoli, a kada mi sami upadnemo u svoje pogreške, onda nas kazne... Ma i mi smo sami krivi za naš poraz jer smo radili pogreške koje nismo trebali raditi. Imali smo jako veliku želju, pokleknuli smo tek u zadnjih par minuta.

Već u četvrtak u Arenu dolazi Löwen, momčad koja je pobijedila Zagreb samo jedan razlike u Njemačkoj.

- Naravno da možemo pobijediti, ali treba nam se malo otvoriti, koji lagani gol, bolja kontrola lopte... U Poljskoj smo odradili izuzetno dobrih 20-ak minuta u napadu i to trebamo preslikati protiv Nijemaca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja