Obavijesti

Sport

Komentari 0

Ivandija uoči europskog prvaka: 'Imamo šansu za uzeti bodove'

Ivandija uoči europskog prvaka: 'Imamo šansu za uzeti bodove'
1

Zadnje dvije utakmice su izgubili i to dosta uvjerljivo, što je malo iznenađenje. Nadam se da se iz tog ritma u srijedu još neće izvući. Tako da i mi imamo šansu za bodove, smatra Ivandija

VIDEO

Protiv aktualnog prvaka Europe greške moramo smanjiti na minimum i biti agresivniji prema njihovoj vanjskoj liniji pa imamo šanse za bodove, rekao je u ponedjeljak trener rukometaša PPD Zagreba Silvano Ivandija na konferenciji za novinare u Varaždinu uoči utakmice Lige prvaka protiv Vive Tauron Kielce, koja će se u srijedu u 19 sati igrati u varaždinskoj Areni.

Zbog zauzetosti zagrebačke Arene, u kojoj će se igrati finale Davis cupa, Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb u varaždinskoj će Gradskoj sportskoj dvorani na Dravi, popularnoj Areni, u srijedu ugostiti Kielce.

I trener Ivandija i igrač Tin Kontrec dobro poznaju varaždinsku dvoranu iz vremena provedenog u premijerligašu Varaždinu 1930 te očekuju podršku tribina u utakmici 7. kola Lige prvaka.

Zagreb je u posljednjoj utakmici protiv njemačkog prvaka Rhein Neckara bez bodova ostao na samom kraju.

- U Löwenu smo prvo poluvrijeme odradili 'pod ručnom', nismo bili pravi. Zato smo u drugom počeli igrati i ulovili priključak. Nismo uspjeli iskoristiti zadnjih 15-20 sekundi i ostali smo bez boda“, rekao je Ivandija dodavši da su izazovi u Ligi prvaka iz utakmice u utakmicu sve veći.

- Aktualni prvak Europe dolazi nam u trenutku kad nije u najboljem ritmu, zadnje dvije utakmice su izgubili i to dosta uvjerljivo, što je malo iznenađenje. Nadam se da se iz tog ritma u srijedu još neće izvući. Tako da i mi imamo šansu za bodove - kazao je

Ivandija koji je kao ključnog igrača europskog prvaka označio Aguinagaldea. 

- Morat ćemo biti dosta oprezni, paziti na njihovu kontru i polukontru. Napadački su vrlo raznovrsni i opasni sa svih strana. Bit će to zahtjevna utakmica u kojoj si ne smijemo dozvoliti puno grešaka i morat ćemo biti puno agresivniji prema njihovoj vanjskoj liniji da bismo došlo do bodova - rekao je trener PPD Zagreba.

Kontrec je opisao Vive Tauron Kielce kao 'skup strašnih individualaca sa sjajnim trenerom'.

- Nije mi drago što su zadnje dvije utakmice izgubili jer znamo koliko im onda znači ova. Težit ćemo igri iz Löwena, zadnjih 20-25 minuta te utakmice. Treniramo naporno i pripremao se.  Nadamo se da ćemo uz podršku s varaždinskih tribina doći do dva vrlo vrijedna boda - kazao je kružni napadač Zagreba.

Što se tiče igračkog kadra Ivandija je rekao da se Zlatko Horvat žalio na probleme sa skočnim zglobom, dok je Tonči Valčić pod upalom grla, ali da bi obojica trebala zaigrati. Sigurno je da neće nastupiti Darko Cingesar, koji se ozlijedio dok je odrađivao obaveze s reprezentacijom Slovenije.

Ulaznice za utakmicu PPD Zagreb – Vive Tauron Kielce u srijedu u 19 sati u Varaždinu prodaju se po cijeni od 10, 20 i 30 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani