Obavijesti

Sport

Komentari 256

Dinamo ispustio 2-0, Ćorić u 93. minuti srušio Lokomotivu

Dinamo ispustio 2-0, Ćorić u 93. minuti srušio Lokomotivu
5

Nogometaši Dinama na dramatičan su način osvojili tri boda protiv Lokomotive. Ante Ćorić iz sumnjive je situacije pogodio za 3-2 u 93. minuti. Dinamo je prokockao vodstvo 2-0

VIDEO

Činilo se kako će drugi put u 20 međusobnih utakmica Lokomotiva osvojiti bod protiv Dinama. I prvi put, u travnju 2014., zabio je Marko Pjaca. Tada je to bilo u dresu kluba s Kajzerice, a sada u modrom dresu, i to dvaput.

Sve je upućivalo na takav rasplet sve do treće minute sudačke nadoknade. Brekalo je proigrao Soudanija koji se nalazio u liniji s jednim igračem gostiju, no pomoćnik Ivica Modrić nije ništa signalizirao. Alžirac je dao do Ante Ćorića koji sa šest-sedam metara pogađa za 3-2 i pobjedu Dinama.

Nakon pola sata utakmice 27. kola MAXtv Prve lige na Maksimiru činilo se kako utakmica ide očekivanim tijekom jer je Dinamo vodio 2-0. Pjaca je prvo u 19. minuti u mrežu pospremio odbijanac nakon što je Ćorić pogodio stativu, a 12 minuta potom isti igrač bio je precizan iz blizine nakon što mu je ubacio Soudani, a obrana gostiju loše reagirala.

Ipak, u samo četiri minute početkom nastavka Lokomotiva je s dva poteza šokirala "modre" i vratila se u utakmicu.

Endri Çekiçi Dinamov je igrač na posudbi u Lokomotivi, na što je podsjetio proslavom prvog gola za goste u 53. minuti. Sjajno je pogodio iz slobodnjaka s 25 metara iskosa i prevario Eduarda. Nije htio slaviti gol, već je samo dignuo ruke u zrak, kao da "modrima" želi poručiti da se ispričava.

Ako je to trebao biti znak za uzbunu u redovima maksimirskog kluba, nije upalio. Već u 56. minuti, samo tri minute poslije, Lokomotiva je zabila još jedan. Ivan Fiolić, još jedan čovjek koji je nastupao za Dinamo, posramio je Sigalija i Benkovića briljantno istrčavši kontru i pogodivši preko Eduarda za 2-2. Njegova proslava bila je također znakovita; okrenuo se prema zapadnoj tribini i zauzeo pozu "da vas sad čujem".

Do kraja utakmice ostalo je još pola sata, Dinamo je imao inicijativu i nekoliko dobrih situacija pred golom, no sve je zaustavio golman lokosa Oliver Zelenika i okvir gola gostiju koji je spriječio da udarac Marka Roga završi u mreži. Sve osim posljednjeg napada na utakmici koji je završio kobno za momčad Sretena Ćuka.

"Modri" su tako zadržali pet bodova prednosti pred Rijekom kojoj do kraja sezone još moraju ići u goste, a zahtjevno će im biti i već u sljedećem kolu u kojem gostuju kod Hajduka. S druge strane, Lokomotiva je u borbi za četvrto mjesto, koje bi moglo donijeti kvalifikacije za Europsku ligu, ostala bod iza Splita.

MAXtv Prva liga, 27. kolo:

  • Dinamo - Lokomotiva 3-2 (Pjaca 19', 31', Ćorić 90+3' / Çekiçi 53', Fiolić 56')
Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 256

VIDEO

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom
PRVI FILIPOV PORAZ

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom

Filip Hrgović izgubio je prvi put u 18. profesionalnom meču tehničkim nokautom u osmoj rundi protiv Daniela Duboisa. Djelovao je bolje većinu meča, ali dvije posjekotine iznad očiju bile su kobne

HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel  on preskočio teretanu ili što?!'
VIDEO BORBE

Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel on preskočio teretanu ili što?!'

Zanimljivo je bilo gledati meč preko komentara stručnjaka koji su ga prenosili uživo uz ring. To su ljudi s višegodišnjim iskustvom u boksu, a Filip ih je na startu oduševio. No oduševljenje se pretvorilo u nevjericu