Obavijesti

Sport

Komentari 22

Jedvaj: Htio sam izaći iz igre zbog derbija s Wolfsburgom...

Jedvaj: Htio sam izaći iz igre zbog derbija s Wolfsburgom...
1

Ne, ne, nije nikakva ozljeda u pitanju. Više nekakvo zatezanje u mišiću. Bio je jako težak teren pa sam više pazio na sebe jer već u petak imam derbi protiv Wolfsburga, kaže Jedvaj

VIDEO

Tin Jedvaj debitirao je za U-21 reprezentaciju u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo koje će se sljedeće godine održati u Poljskoj. Branič Bayer Leverkusena prvih je pet kvalifikacijskih utakmica preskočio zbog ozljede koljena, ali je, zatim, zaigrao protiv Španjolske i Estonije i odmah pokazao klasu.

No dvoboj protiv Španjolske napustio je već u 37. minuti. Razlog za brigu?

- Ne, ne, nije nikakva ozljeda u pitanju. Više nekakvo zatezanje u mišiću. Bio je jako težak teren pa sam više pazio na sebe jer već u petak imam derbi protiv Wolfsburga - rekao je u razgovoru za Goal.com Tin Jedvaj pa nastavio:

- A za njemačko prvenstvo moram biti fit jer u klubu imamo jako puno ozlijeđenih igrača. Tako da, moja izmjena je bila više kao neka mjera opreza nego ozbiljnija ozljeda.

Teren u Zaprešiću je puno nekvalitetniji nego u Španjolskoj. Nije samo Jedvaj osjetio zatezanje.

- Puno naših igrača je osjetilo zatezanje u mišićima, imalo problema zbog terena, a osjetio se i umor od puta... Utakmica protiv Španjolske je čak izgledala bolje nego ova protiv Estonije, u Zaprešiću je vrlo težak teren - kaže Jedvaj, koji je sudjelovao u pobjedi na obje utakmice.

Napomenimo kako se i dalje nitko iz HNS-a nije izjasnio po pitanju velikog propusta na jučerašnjoj utakmici protiv Estonije, kada je u igru ušao Ivan Fiolić, a nije bio u zapisniku.

A što Tin Jedvaj kaže o kvalifikacijama U-21 reprezentacije i razmišlja li možda o Europskom prvenstvu seniorske reprezentacije pročitajte na portalu Goal.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 22

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja