Obavijesti

Sport

Komentari 9

'Joanna je satima plakala kraj mene u bolnici, dirnula me je'

'Joanna je satima plakala kraj mene u bolnici, dirnula me je'
1

Obje su borkinje potom umjesto na medijsku konferenciju otišle u bolnicu. I ondje - ležale jedna do druge. Bilo je emotivno, ali zbog jezične barijre nisu uspjele puno razgovarati

VIDEO

Bila je to najbolja ženska MMA borba u povijesti, barem su je tako prozivali navijači i stručnjaci. Kineskinje Weila Zhang (30) i i Poljakinje Joanne Jędrzejczyk (32) na UFC-u 248 u Nevadi prošlog vikenda spektakl o kojem se i dalje priča.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:33

Zhang je podijeljenom odlukom sudaca nakon pet iscrpljujućih rundi prvi put obranila naslov u slamka kategoriji iz koje su obje borkinje izašle potpuno razbijene, pogotovo Joanna koja je imala ogroman hematom na glavi. Obje su borkinje potom umjesto na medijsku konferenciju otišle u bolnicu. I ondje - ležale jedna do druge.

- Plakala je satima. Bila sam tužna i htjela sam je utješiti, ali zbog jezične barijere jedino sam mogla reći: "Dobar posao! Bila si dobra. Ti si vrlo dobra". No, onda bi ona nastavila plakati i pokrivati glavu - javila se Zhang opisavši trenutke iz bolnice.

- Znam da u nekim stvarima prije borbe nije pokazivala poštovanje, ali bila sam vrlo tužna zbog nje. Pričala sam s njom, a ona mi je na odlasku rekla nešto što me dirnulo, da nastavim s obranama pojasa i da će me gledati. Postajat će sve teže i teže'. Umalo sam i ja zaplakala.

Zbog svih zadobivenih ozljeda u borbi Jędrzejczyk je dobila suspenziju do 5. srpnja i ne smije primiti nikakav udarac do 22. travnja premda se oporavlja, ali morat će na operaciju sljedećeg tjedna.

- Otok na glavi splašnjava. UFC se stvarno na lijep način pobrinuo za mene. U ponedjeljak sam se sastala s liječnikom i sve je u redu. Idući ponedjeljak ću morati odraditi manju operaciju u Poljskoj. Ona će biti napravljena na mom uhu, a odradit će je najbolji plasični kirurzi u ovom poslu.

Usporene snimke borbe Zhang i Joanne možete pogledati OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
DINAMO - OLMISSUM 3-1

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!
BLIŽI SE KRAJ

Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!

Plus+ Početkom sljedećeg tjedna Hajduk bi trebao objaviti ime novog sportskog direktora, taj će čovjek imenovati i novog trenera, a tek potom kreće slaganje momčadi za sljedeću sezonu.
Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća
SVE O BORBI

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća

Prema saznanjima Fury će za borbu zaraditi 105 milijuna dolara, dok će Usik zaraditi 45, ali od toga će donirati milijun i pol dolara za Ukrajinu