Obavijesti

Sport

Komentari 20

Još sitnice i Kalinić je Milanov: Zarađivat će dva milijuna eura

Još sitnice i Kalinić je Milanov: Zarađivat će dva milijuna eura
1

Hrvatski reprezentativac je odlučan u namjeri da ljubičasti zamijeni crveno-crnim dresom, ali 'probleme' radi Fiorentina koja ga ne želi pustiti ispod 30 milijuna eura

VIDEO

Inter je pokušao pokvariti planove gradskom rivalu Milanu, ali čini se kako je Nikola Kalinić sam presudio. Njegov transfer u Milan je praktički gotova stvar budući da Corriere dello Sport javlja da je njegov menadžer Tomislav Erceg danas u Italiji gdje pregovara i dogovara transfer svojeg klijenta.

Hrvatski reprezentativac je odlučan u namjeri da ljubičasti zamijeni crveno-crnim dresom, ali 'probleme' radi Fiorentina koja ga ne želi pustiti ispod 30 milijuna eura. Milan ne želi ponuditi toliko novca za napadača koji neće biti prva opcija.

Sezona je duga i Kalinić će se naigrati, ali realno je za očekivati da će prva napadačka opcija biti Ronaldov pulen Andre Silva (21), koji je sinoć zabio prekrasan solo gol Novom Zelandu na Kupu Konfederacija, a u Milan stigao prije dva tjedna za 38 milijuna eura.

Od 3:15 pa nadalje.

Milan nudi između 20 i 15 milijuna, a u cijenu bi uključio još jednog igrača. Spominju se veznjaci Juraj Kucka i Andrea Bertolacci kao i zamjena Gianluca Lapadula-Nikola Kalinić uz Milanovu nadoplatu.

A što se tiče plaće, i to je dogovoreno - Kalinić bi u Milanu trebao zarađivati 600,000 eura više nego u Fiorentini, odosno dva milijuna po sezoni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini