Obavijesti

Sport

Komentari 23

Jurić krenuo pobjedom, Perišić i Brozović ušli s klupe u porazu

Genoa je na domaćem terenu svladala Cagliari 3:1. Momčad Ivana Jurića je primila gol u 66. kada je za goste zabio Borriello, no onda su domaćini preokrenuli u deset minuta igre

VIDEO

Inter je na gostovanju kod Chieva na stadionu Marc'Antonio Bentegodi u Veroni poražen 2:0, a oba gola zabio je Slovenac Birsa. Nakon slabašnog prvog poluvremena gosti su poveli kada je Birsa u 49. minuti primio sjajan pas koji ga je izbacio u situaciju jedan na jedan s golmanom.

U 56. minuti Miranda nije iskoristio veliku priliku. Primio je centaršut iz slobodnjaka i pucao iz blizine, ali na njegovu nesreću lopta je prošla malo pored lijeve stative. Birsa je u 81. minuti napravio pravi slalom kroz obranu i zabio u donji desni kut udaracem s nekih 20 metara. Ivan Perišić ušao je u 61. minuti, a Marcelo Brozović u 70. minuti utakmice. 

Napoli je u prvom kolu gostovao kod Pescare, a na stadionu Giovanni Cornacchia završilo je 2:2. Poveli su domaćini u osmoj minuti preko Benalija, a na 2:0 povisiio je Caprari u 35. minuti utakmice. S tim se rezultatom otišlo na odmor da bi Mertens izjednačio s dva gola, u 60. i 63. minuti. 

Sassuolo je kod Palerma slavio 1:0, a pobjednički gol zabio je Berardi u 31. minuti utakmice preciznim udarcem s bijele točke. Kod domaćina je cijelu utakmicu branio Posavec, dok je Jajalo bio na klupi. 

Genoa je na domaćem terenu svladala Cagliari 3:1. Momčad Ivana Jurića je primila gol u 66. kada je za goste zabio Borriello, no onda su domaćini preokrenuli golovima Nitchama u 78., Laxalta u 79. te Rigonija u 88. minuti utakmice. 

Sampdoria je na gostovanju kod Empolija slavila 1:0 golom Muriela u 37. minuti, a spomenimo i kako su domaćini od 84. minute igrali s igračem manje jer je Maccarone dobio crveni karton zbog pregrubog prekršaja. Budimir je ušao u 75. minuti kod gostiju doknje u redovima domaćih Krunić ušao u 46. minuti. 

Lazio je u Bergamu svladao domaću Atalantu 4:3. Golove za rimsku momčad zabili su Immobile u 15., Hoedt u 20., Lombardi u 33. te Cataldi u 89. minuti, dok je za domaćine smanjio Kessie golovima u 63. te 67., a treći gol zabio je Petagna u prvoj minuti nadoknade. Zukanović je za Atalantu igrao do 79., a Lulić zbog ozljede nije konkurirao za momačd Lazija. Vargić i Prce su utakmicu odgledali s klupe za pričuve gostiju. 

Bologna je na domaćem terenu svladala Crotone 1:0 golom Destra u 86. minuti utakmice. 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 23

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović
Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima