Obavijesti

Sport

Komentari 24

'Juve je europski vrh, a United bi za Pogbu bio korak unazad!'

'Juve je europski vrh, a United bi za Pogbu bio korak unazad!'
1

Nema dileme, Juve bi u slučaju zadržavanja ključnih igrača poput Pogbe i Bonuccija te uz dodatak Higuaina instantno postao jedan od najvećih kandidata za 'klempu'

VIDEO

Trener Juventusa Max Allegri u intervjuu za talijansku La Gazzettu dello Sport dotaknuo se gorućih tema. Dočekalo ga je odmah pitanje o velikoj francuskoj zvijezdi Paulu Pogbi, aktualnom veznjaku Juvea.

- Miran sam što se tiče natpisa engleskih medija. Svi koji žele napustiti Juventus moraju pažljivo razmisliti jer Juve je među četiri najbolje ekipe u Europi. Ovo nije klub koji prodaje i pušta svoje najbolje igrače. Pogba pripada nama i želi osvojiti još jedan 'scudetto, nadamo se i Ligu prvaka - započeo je trener aktualnog prvaka Italije.

Postoji mogućnost da Juve dovede najboljeg strijelca Serie A, Argentinca Gonzala Higuaina. To bi značilo da naš Mandžo, kojeg Allegri iznimno cijeni, dobiva strahovitu napadačku konkurenciju.

'Higuain je uvijek dobrodošao'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Čuo sam glasine o Gonzalu Higuainu, ali ja sam samo trener i orijentiran sam na momčad. Zadnjeg dana kolovoza ćemo vidjeti gdje smo. Klub se fokusira na transfere i uvijek to dobro radi, a veliki igrači su uvijek dobrodošli, potrebna je kvaliteta za velika ostvarenja - rekao je bivši trener Milana.

Smatra kako je klub napredovao pod njegovim vodstvom, prvenstveno po pitanju mentalne snage u Ligi prvaka.

'Porasli su nam apetiti'

- Od mog prvog dana u Juventusu bilo je velikih koraka naprijed. Ovaj Juve je napredovao u pogledu samouvjerenosti. Prve godine bio je strašan nivo pesimizma i zastrašujuća razina negativnosti zasnovana na strahu o neprolasku grupne faze Lige prvaka, ali smo imali avanturu koja nam je digla samopouzdanje - započeo je popularni Max pa završio:

- Bit će teška sezona, granice su podignute u Italiji i Europi. Vidim li euforiju među navijačima? Euforija je začin života, bez nje nema dobrog rada - završio je trener 'bianconera'.

Juve je ovog ljeta doveo već trojicu igrača međunarodnog pedigrea: Brazilac Dani Alves stigao je iz Barcelone po isteku ugovora, iz Bayerna je posuđen marokanski stoper Mehdi Benatia, a Romi su 'oteli' putem otkupne klauzule BiH veznjaka Miralema Pjanića, najboljeg asistenta Serie A u prethodne tri sezone.

Nema dileme, Juve bi u slučaju zadržavanja ključnih igrača poput Pogbe i Bonuccija te uz dodatak Higuaina instantno postao jedan od najvećih kandidata za 'klempu'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje