Obavijesti

Sport

Komentari 13

Ovo više nije slučajno, Mihić je bio najbolji i zabio 8 komada

Ovo više nije slučajno, Mihić je bio najbolji i zabio 8 komada
1

Hrvatska je u četvrtom nastupu na Svjetskom prvenstvu odigrala svoju najbolju utakmicu. Pobijedili smo Čile 37-22, odmorili najvažnije igrače i svijetu predstavili fantastične nasljednike

VIDEO

Dobili smo sve što smo tražili. Željko Babić odmorio je svoje najvažnije igrače, pobijedio Čile 37-22 i svijetu predstavio nasljednike Duvnjaka i ekipe. Posebno su raspoloženi bili dva Lovre. Na lijevom krilu Mihić i srednjem Jotić... Ovaj prvi za nas je igrač utakmice.

Filip Ivić (3 obrane) - Ušao u 40. minuti i nastavio tamo gdje je Stevanović stao te mirno priveo utakmicu kraju. Više od toga nije ni trebao.

Ivan Stevanović (11 obrana i 1 gol) - Stivi brani, Stivi zabija... Bravo, Stivi!

Lovro Mihić (8 golova) - Ovaj dečko danas je pokazao da napokon imamo lijevo krilo zbog kojeg Štrlek može mirno spavati na klupi. Samo ti odmaraj Manuele, Lovro će trčati - i zabijati... Osam od osam, igrač utakmice.

Manuel Štrlek - Pogledajte gore, najbolji hrvatski rukometaš prošle godine danas je odmarao

Zlatko Horvat  - Isto kao i Štrlek. samo što on nije najbolji hrvatski rukometaš.

Josip Božić Pavletić (4) - Ne idu ni njemu sedmerci. Na žalost Barrientos mu je uzeo mjeru. Skinuo mu je penal, a onda još i obranio nemoguće u kontri. Ali, dobro, barem je Josip nasmijao vječitog mrguda Garraldu... Kasnije je i on počeo zabijati.

Jakov Gojun - Naučio je lekciju, danas se nije raspravljao sa sutkinjama. Solidan posao u obrani, malo se i rastrčao.

Stipe Mandalinić (3) - Top u ruci Zagrebova lijevog vanjskog, no na žalost puca rjeđe od Gričkog u kuli Lotrščak... Barem u reprezentaciji.

Marko Mamić (4) - Bolji od Mandalinića, no nije bilo potrebno da se pretjerano muči. Odradio svoje i čini se najavio da će u nastavku biti naš prvi lijevi vanjski.

Domagoj Duvnjak - Umorio se od čestitanja na klupi i savjetovanja Stipi Mandaliniću kako da igra u napadu. Dobrodošao odmor za našeg najboljeg igrača.

Luka Cindrić (3) - Uvijek je jedan od najmanjih igrača na terenu, ali uvijek i jedan od igrača s najvećim srcem na terenu. Njemu je svejedno protiv koga igra, juri sto na sat, zabija, asistira, a ono što je lijepo vidjeti - zna zabiti i penal...

Luka Šebetić (1) - Nespretan, nije Babić dobio od njega ono što je htio vjerojatno. Nije se raspucao kako treba. Al zato je ponovno dobio dvije minute nepotrebno.

Luka Stepančić (3) - Utakmica u kojoj je trebao vratiti samopouzdanje, no nije ju odradio kako treba do kraja. Zabio je tri gola, imao šest pokušaja. Nije to to još, ali bolji od Šebetića.

Tin Kontrec (1) - Kontrec trči u kontru, ali Kontrec i promaši kontru... No odigrao je odlično, njegova energija oduševljava.

Željko Musa (4) -  Stijena u obrani, miran u napadu... To je to što moderni pivot treba raditi. Ali, Željko, pa nisi ti Ćavar - opali tu loptu u kontri...

Lovro Jotić (5) - Dobio je priliku, naljutio Babića u prvom poluvremenu, a onda u drugom razbio Čileance. Zabijao je kako je htio, Čileanci su mu čak i dres skinuli usred utakmice, no ništa ga nije moglo zaustaviti...

Željko Babić - Utakmica po njegovom guštu. Odmorio je najbolje igrače, dobio njihove zamjene i zasigurno može biti zadovoljan nakon ove utakmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

ŠOK U PARIZU: Kauboji imali broncu u džepu pa se ugasili...
SLOVENCI SLAVE

ŠOK U PARIZU: Kauboji imali broncu u džepu pa se ugasili...

Slovenija je pobijedila Hrvatsku 31-30 za svoju prvu medalju u povijesti. Hrvatska je igrala čudesno, vodila je osam razlike, a onda je na 20 minuta 'nestala'. Poklonili smo Slovencima broncu...

On je rukometni Totti: Zlatko Horvat cijeli je život zagrebaš
ŽIVOTNA PRIČA ZLATKA HORVATA

On je rukometni Totti: Zlatko Horvat cijeli je život zagrebaš

Bilo je nekih ponuda, zvali su me i iz inozemstva, ali kad god bi došla neka ponuda, Zagrebova bi bila još bolja. I svaki put bih ostao, kazao je Zlatko dok je objašnjavao svoj cijeli jedan život u Zagrebovu dresu
Probali smo pucati sedmerac: Poruke podrške stižu od svuda
IZ FRANCUSKE

Probali smo pucati sedmerac: Poruke podrške stižu od svuda

Možete zamisliti kako je jučer bilo Zlatku Horvatu na sedmercu u zadnjoj sekundi za finale Svjetskog prvenstva. Poruke podrške stižu sa svih strana - Dario Šarić, Mario Mandžukić, braća Sinković...