Obavijesti

Sport

Komentari 14

Kanye West poručio Hamiltonu: Boli te k***c što drugi misle...

Kanye West poručio Hamiltonu: Boli te k***c što drugi misle...
1

Hamilton je savjet dobio od poznate javne figure - Kanyea Westa. Britanac je otkrio da mu je poznati glazbenik dao savjet i poručio "boli te k***c što drugi misle o tebi"

VIDEO

Britanac Lewis Hamilton (31) proživljava sezonu iz noćnih mora. Start sezone je bio očajan, a premda je uspio ostati u borbi za naslov s Nicom Rosbergom, zahvaliti može što ostatak grida nije ni za petama Mercedesu. 'Srebrna strijela' je i ove sezone uvjerljivo moćnija od ostatka konkurencije čemu svjedoči borba Hamilton-Rosberg za naslov prvaka.

German driver Rosberg of Mercedes greets British driver Hamilton of Mercedes at the end of the qualifying for Mexico

Daleko od toga da je veliki faktor imao i Hamiltonov talent. No da su Ferrari i Red Bull imalo konkurentiji, Mercedesov dvojac ne bi se tek tako prošetao prvenstvom. Dakle, Hamilton je 19 bodova od vodećeg Rosberga i mora pobijediti sljedeću utrku u Brazilu kako bi zadržao šanse za naslov. U korist mu ide što je slavio na zadnje dvije utrke sezone, ali ne i to što je Rosberg slavio na dva posljednja izdanja u Interlagosu.

Formula One F1 - Mexican F1 Grand Prix

Već smo spomenuli da Britanac proživljava sezonu iz noćnih mora, a svatko tko je pratio prvenstvo može se složiti s tom tvrdnjom. Bilo je tu velike borbe i podjela unutar momčadi, čudnih poteza Hamiltonova tima koje su se bili okarakterizirali kao pokušaj sabotaže, otkazivao mu je motor u ključnim trenucima, Lewis je bio nesretan statusom tijekom većine sezone... Uz sve to, mnogi ga kritiziraju zbog njegova načina života, zbog veze s Nicole Scherzinger, zbog razudanog života...

Formula One F1 - U.S. Grand Prix - Circuit of the Americas, Austin, Texas, U.S.

Savjet je dobio od isto tako poznate javne figure - Kanyea Westa. Hamilton je otkrio da mu je poznati glazbenik dao savjet i poručio "boli te k***c što drugi misle o tebi".

MTV Video Music Awards 2016 - Arrivals

- Otišao sam posjetiti Kanyea u njegovu domu i rekao mi je: "Znaš, ti i ja smo vrlo slični. Ja sam velika faca u glazbenom svijetu, ali pokušavam raditi nešto što volim i u modnom svijetu. No ljudima se to ne sviđa. Ti si velika faca u utrkivanju i gajiš ljubav prema glazbi, ali ljudi će to vjerojatno loše prihvatiti. Radi ono što voliš, boli te k***c što drugi misle o tebi" - ispričao je Hamilton nakon što je bio kod Kanyea u posjeti.

Trostruki svjetski prvak nikad do sad nije slavio u Brazilu, domovini svojeg idola Ayrtona Senne, ali i to se može promijeniti. Pogotovo ako želi pomrsiti Rosbergove planove u osvajanju prvog naslova svjetskog prvaka u Formuli 1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao