Obavijesti

Sport

Komentari 15

Kao Varteks nekad: Varaždinci su oduševili protiv Al Nassra...

Kao Varteks nekad: Varaždinci su oduševili protiv Al Nassra...
6

NK Varaždin odigrao je prijateljsku utakmicu protiv Mamićevog Al Nassra te izgubio 2-1 u Varaždinu pred više od 1200 ljudi. Hrvatski trećeligaš želi vratiti ime Varteks i ponovno igrati prvu ligu

VIDEO

Velika imena nekadašnjeg velikana Varteksa okupila su se u projekt u kojem žele vratiti varaždinski nogomet na stare slave. 

NK Varaždin sa Šafarićem, Jertecom i Kresingerom ide po naslov u trećoj ligi, a legende kluba Zlatko Dalić, Miljenko Mumlek, Davor Vugrinec i Branko Ivanković, zajedno s Tomom Vrbnjakom i predsjednikom Stjepanom Cvekom žele vratiti ime Varteks i izboriti povratak u prvoligaško društvo.

Za početak, složili su respektabilnu igračku križaljku koju čine Nikola Šafarić, Dario Jertec i Dino Kresinger te Ivan Režić pojačana s ponajboljim igračima iz Varaždina i okolice. Tu je momčad u četvrtak testirao jedan od najtrofejnijih klubova s Blistog Istoka, Al Nassr iz Saudijske Arabije koji vodi bivši Dinamov trener Zoran Mamić.

Unatoč jakoj kiši na Gradskom stadionu u Varaždnu okupilo se preko 1200 ljudi koji su vidjeli odličan Varteks i minimalnu pobjedu Al Nassra.

Hassan Al Raheb zabio je u 9. minuti iz penala za vodstvo Al Nassra, ali Darijo Jertec zabija za izjednačenje u 18. minuti. Konačnih 2-1 postavio je Omar Hawsawi samo dvije minute nakon Jertecovog gola.

Varaždin je pritisnuo, već dio utakmice bio je bolja momčad i ovo iskustvo može samo biti dobro za klub koji se korak po korak vraća tamo gdje mu je mjesto. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini