Obavijesti

Sport

Komentari 47

Kaos u svlačionici Barce: Luis Enrique krivi 3 igrača za poraz

Kaos u svlačionici Barce: Luis Enrique krivi 3 igrača za poraz
1

Španjolski mediji javljaju kako je dan nakon utakmice Enrique u svlačionici okupio igrače i izdvojio tri glavna krivca za  težak poraz u Torinu. Prema njemu to su Gerard Pique, Javier Mascherano i Neymar

VIDEO

Barcelona je u velikim problemima. Poraz od talijanskog prvaka u prvoj utakmici četvrtfinala (3-0) ne bi bio toliko dramatičan da nije došao u vrijeme kada se s Barcelonom gotovo pa napucava tko god poželi. PSG ih je razbio u Parizu, Malaga iz šokirala u Primeri, a onda i Juventus u Torinu. I upravo u nizu lošijih rezultata ove sezone i leži zabrinutost navijača, uprave, trenera, a čini se i samih igrača.

Luisu Enriqueu više nitko ne vjeruje, njegove metode očito su krive, njegova taktika pročitana knjiga pa u trenutku kada imate takve igračine u momčadi poput Messija, Neymara i Suareza, a ne možete pobijediti Malagu niti se ozbiljnije suprostaviti Juventusu bez obzira koliko 'stara dama' bila moćna, onda znate da ne radite dobar posao.

Istina, na kraju sezone odlazi, no ovu treba završiti na način koji gigant poput Barce zaslužuje, a Enrique to očito ne zna. A kad je već tako, onda je aktualni trener odlučio upustiti se u očajnički obračun s onima koji su ga i odveli do najvećih uspjeha u njegovoj trenerskoj karijeri - igračima.

Španjolski mediji javljaju kako je dan nakon utakmice Enrique u svlačionici okupio igrače i izdvojio tri glavna krivca za  težak poraz u Torinu. Prema njemu to su Gerard Pique, Javier Mascherano i Neymar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Piqueu zamjera taktičko postavljanje obrane, odnosno dubinu obrambene četvorke, a glavni odgovorni za to je šef obrane. Mascheranu zamjera brojne individualne pogreške, a Neymar se vraćao preduboko po loptu čime je bio potpuno bezopasan pred suparničkim golom.

S obzirom na stanje na Nou Campu posljednjih tjedana teško da su mu njegove najveće zvijezde, pa i 'senatori' svlačionice, ostali dužni i sve nekako vodi tome da cijeli klub jedva čeka da ova sezona završi. U iduću će krenuti s novim trenerom, a vjerojatno i nekim novim igračima dok bi promašena 'pojačanja' trebala potražiti neke nove destinacije...

I kao da mu nije dovoljan bio poraz u Torinu, Luis Enrique ispalio je kako je pred njegovom momčadi lakši posao nego protiv PSG-a.

- Lakše je vratiti se protiv Juventusa nego protiv PSG-a! Ali prije svega, moramo se vratiti na pobjedničke staze protiv Sociedada. Taj poraz nas je stvarno pogodio i sada analiziramo gdje smo pogriješili kako bismo to popravili. Odigrali smo užasno prvo poluvrijeme, ali u drugom smo igrali na istoj razini kao i Juventus i stvorili smo više prilika od njih - rekao je Enrique pa nastavio:

- Znam da Juve ne prima puno golova, ali čini se da to i nije slučaj protiv najvećih rivala. Sjećam se utakmice protiv Napolija i mogu reći da ćemo riskirati jer nemamo što izgubiti.

Dok optužuje igrače, sebi očito ne predbacuje puno toga.

- Nijedna moja odluka nije bila pogrešna, iako potpuno preuzimam krivnju za ono što se dogodilo na Juventusovom stadionu. Možda nisam jasno prenio igračima što tražim od njih, poraz je moja odgovornost , ali ništa pogrešno nisam napravio.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka