Obavijesti

Sport

Komentari 191

Karamarko: Hajduk je simbol i ne volim kad ga potkradaju...

Karamarko: Hajduk je simbol i ne volim kad ga potkradaju...
1

Hajduk je simbol Splita i Dalmacije i ne volim kad ga potkradaju pa makar to bili i suci. Nisam iskreno puno u nogometu, ja više volim košarku, ali ne smijemo dopustiti da potkradaju Hajduk, kaže Karamarko

VIDEO

Na obilježavanje 26. obljetnice trogirskog HDZ-a u Kneževom dvoru u Trogiru u petak poslijepodne stigao je i prvi potpredsjednik Vlade, Tomislav Karamarko koji je tom prigodom komentirao aktualnosti u Hrvatskoj. Na pitanje što misli o tome što Hajduk traži inozemne suce za polufinale Kupa u utakmici protiv Dinama rekao je kako mu je žao Hajduka i da bi volio da ima bolje rezultate. 

- Hajduk je simbol Splita i Dalmacije i ne volim kad ga potkradaju pa makar to bili i suci. Nisam iskreno puno u nogometu, ja više volim košarku, ali ne smijemo dopustiti da potkradaju Hajduk - zaključio je Karamarko.

Također je rekao kako mu je žao Hajduka te da bi volio da je taj klub bolji i da ima bolje rezultate, ali misli kako će situacija u vezi Hajduka "ići u dobrom smjeru."

Uprava Hajduka uputila je službeni zahtjev Hrvatskom nogometnom savezu (HNS) da se za utakmice polufinala i finala Kupa ove sezone angažiraju suci iz inozemstva, dok su iz Dinama odgovorili kako suditi može i Torcida.

Iz Hajduka su poručili kako su podnijeli zahtjev za stranim sucima kako bi se barem u Kupu sačuvala regularnost natjecanja.

- Naš zahtjev za angažiranjem sudaca iz inozemstva rezultat je nepovjerenja u sudačku organizaciju koja nije učinila ništa da bi se popravilo evidetno loše suđenje, niti su sankcionirani suci koji su svojim pogrešnim odlukama izravno utjecali na rezultate velikog broja utakmica - navodi se u zahtjevu kojeg je potpisao predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić.

Hajduk će u polufinalu Kupa igrati protiv Dinama, a u drugom polufinalnom paru sastaju se Rijeka i Slaven Belupo

- Što se nas tiče, kup utakmicu s Hajdukom može suditi Torcida, a pomoćnici neka budu Marin Brbić i Ljubo Pavasović - komentirao je trener 'modrih' Zoran Mamić zahtjev Hajduka.

Mamić je upitao tko bi to trebao platiti, ali i naglasio kako naši suci rade dobar posao.

- Hrvatski suci rade dobar posao. Usporedimo li pogreške u HNL-u s onima iz elitnih liga, vidjet ćemo da kod nas ima manje pogrešaka, ali se one više potenciraju - zaključio je Mamić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 191

VIDEO

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom
PRVI FILIPOV PORAZ

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom

Filip Hrgović izgubio je prvi put u 18. profesionalnom meču tehničkim nokautom u osmoj rundi protiv Daniela Duboisa. Djelovao je bolje većinu meča, ali dvije posjekotine iznad očiju bile su kobne

Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel  on preskočio teretanu ili što?!'
VIDEO BORBE

Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel on preskočio teretanu ili što?!'

Zanimljivo je bilo gledati meč preko komentara stručnjaka koji su ga prenosili uživo uz ring. To su ljudi s višegodišnjim iskustvom u boksu, a Filip ih je na startu oduševio. No oduševljenje se pretvorilo u nevjericu
HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje