Obavijesti

Sport

Komentari 54

Kek: Očekuje nas još 15 teških ispita; Zekić: Imali smo šanse

Kek: Očekuje nas još 15 teških ispita; Zekić: Imali smo šanse
1

Nema potrebe i ne bi bilo dobro nikoga isticati. Svi su griješili i svi su napravili dobrih stvari, komentirao je Matjaž Kek nastup Franka Andrijaševića, junaka u pobjedi na Gradskom vrtu

VIDEO

Zasluženo smo pobijedili u jednoj dobroj utakmici. Čestitam igračima, pokazali su gard i karakter. Ovakav gard pokazuju ekipe koje imaju cilj i motiv i koje imaju ono nešto više. Teren je bio dobar i omogućavao igru i kad se nađu dvije ekipe koje razmišljaju o protivničkom golu, dobijemo dobru utakmicu, rekao je Matjaž Kek nakon pobjede u Osijeku (3-2).

- Velika hvala našim navijačima koji su prevalili veliki put do Osijeka. Mi se sada okrećemo sljedećoj utakmici i gostovanju u Zaprešiću. Prva utakmica je uvijek najteža, ali čeka nas još 15 teških utakmica. Znali smo da nas očekuje motiviran protivnik koji je u posljednje vrijeme napravio veliki iskorak - dodao je.

- I kad je razlika u kvaliteti bila izraženija, teško smo ovdje igrali. U drugom dijelu smo napravili ono po što smo došli. Bili smo bolji za taj jedan gol. Bilo je i grešaka. U seriji smo ispadali kod golova. Amalizirat ćemo to, moramo biti kompaktniji i odlučniji. Nakon što smo odlično otvorili utakmicu i poveli, stali smo. Imamo puno toga za popraviti. Ovakva pobjeda veliki je dodatni motiv i veliki korak naprijed - rekao je Kek.

Najbolji igrač Riječana bio je Franko Andrijašević. Zabio je dva gola, oba u nastavku za preokret.

- Andrijašević je, prije svega, hladnokrvan u trenucima kada treba realizirati prigode. On ima tu kvalitetu. Ali nema potrebe i ne bi bilo dobro nikoga isticati. Svi su griješili i svi su napravili dobrih stvari. Vešović je od početka drugog dijela počeo probijati lijevi bok. Zamjene su donijele pomak nabolje, dobro smo odreagirali. Ali izuzetno me veseli taj gard - istaknuo je Kek.

Zoran Zekić imao je sve na poluvremenu, a na kraju je ostao bez boda.

- Za neutralne gledatelje bila je ovo dobra utakmica koja je pokazala sve dobro i loše što nosi nogomet. Ušli smo nervozno, s puno pogrešaka, imali problema u iznošenju lopte i nismo se uspijevali nametnuti u sredini terena - rekao je trener Osijeka i dodao:

- Protiv momčadi kao što je Rijeka ne smiješ raditi takve pogreške. Nije ugodno pratiti svoju momčad kad igraš protiv Rijeke. Znaš da će svaku grešku kazniti, da su disciplinirani i opasni. Imali smo i mi svoje šanse i ne mogu reći da sam razočaran, ali vidljivo je da je pred nama dosta posla.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica