Obavijesti

Sport

Komentari 24

Khabib oštro poručio Conoru: U Moskvi ne očekuju silovatelje

Khabib oštro poručio Conoru: U Moskvi ne očekuju silovatelje
1

'Zloglasni' Irac Conor McGregor (31) u žestokoj je potrazi za protivnikom u povratničkom meču. Nakon što je Dana White odbio prijedlog za borbu protiv Edgara, Conor se vratio 'staroj ljubavi' - Khabibu (31)

VIDEO

Conor McGregor (31) poslao je jasnu poruku Khabibu Nurmagomedovu (31) rekavši "vidimo se u Moskvi, p*čko". Nije dugo trebalo čekati na odgovor Khabiba koji je Ircu poručio "U Moskvi ne očekuju silovatelje".

Bivši prvak u dvije kategorije UFC-a ekspresno mu je uzvratio slikom na kojoj stoji ispred ruske ambasade gdje je potpisao zahtjev za vizu. Conor je već prije tražio uzvrat i to u Moskvi, ali Dagestanac je to glatko odbio.

FILE PHOTO: Nurmagomedov vs McGregor

- Ovdje ima mnogo biznismena i mnogi od njih pokušavaju me uvjeriti da se borim s Conorom jer će to donijeti mnogo novaca. No, ja se želim boriti prvo sa svim izazivačima, a s njim se mogu boriti za boljitak mojih poljoprivrednih projekata. Prvo se mora vratiti i prestati udarati starije ljude, on je profesionalac i trebao bi is zaslužiti napad na titulu - rekao je Nurmagomedov uz poruku da je Conoru iz usta izlazilo previše fekalija.

Nakon prošlogodišnje pobjede protiv McGregora gušenjem u četvrtoj rundi, Dagestanac je obranio titulu protiv hrabrog Dustina Poiriera (30), također gušenjem, ali ovaj put u trećoj rundi. Kako stvari stoje, sad bi u oktogon trebao protiv Tonyja Fergusona (35). Svaki je borac dosad dva puta otkazivao borbu, možda će svakome ovo biti treća sreća.

- Moram reći da Ferguson više zaslužuje priliku od Conora. On ima niz od 12 pobjeda i svakako zaslužuje napad na titulu - jasan je prvak lake kategorije UFC-a.

Ferguson i Khabib trebali bi ući u oktogon na proljeće iduće godine, ali dok nije službeno, možemo se samo nadati...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše