Obavijesti

Sport

Komentari 3

Khabiba poslali u Rusiju, White tvrdi: Imam lokaciju UFC-a 249

Khabiba poslali u Rusiju, White tvrdi: Imam lokaciju UFC-a 249
1

Pandemija koronavirusa jača posebno u SAD-u, sportska se događanja odgađaju, a UFC ne odustaje od događaja pod brojem 249 na kojem bi naslovna borba trebala biti između Khabiba (31) i Fergusona (36)

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Khabib kako? Objasnio je kako se izgovara famozno prezime...

Brooklyn pa Las Vegas pa Dubai pa... Najvjerojatnije ništa od toga. Predsjednik UFC-a Dana White morao je odgoditi sve događaje UFC-a do daljnjega, ali od onog kojeg predvode Khabib Nurmagomedov (31) i Tony Ferguson (35) ne želi odustati. Rekao je da će se borba sigurno održati, a prema njegovim riječima to je na dobrom putu.

'Ajmo svi van osim njega! U tu dvoranu smije ući samo Khabib
'Ajmo svi van osim njega! U tu dvoranu smije ući samo Khabib

- Zasada vam neću reći mjesto gdje ćemo održati event. Borba će se dogoditi na dogovoreni datum, bit će dostupna preko PPV-a (pay per view) i cijeli će svijet moći gledati - poručio je predsjednik UFC-a.

Koronavirus praktički je 'zaustavio' cijeli svijet, pa tako i onaj sportski. UFC je imao ideju sve događaje premjestiti u APEX centar te bez gledatelja i preko 'pay per view' sistema prenositi sliku iz oktogona. No, i to se na kraju izjalovilo, ali izgleda da je Dana došao do rješenja i odlučan je u tome da se događaj održi.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Cro Cop, high kick 02:30

- Imao sam dobar život do sada. Ako će me koronavirus dokrajčiti, neka tako bude. Jedna stvar je zagarantirana u životu: svi ćemo umrijeti. Kako, to nitko ne zna. Mnogi ljudi umiru od srčanih bolesti, u prometnim nesrećama i gripa. Ako će me koronavirus doći glave, ja tu ništa ne mogu napraviti.

U međuvremenu je prvak u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov (31) morao natrag u Rusiju. Na američkom je tlu trenirao sam u dvorani AKA-e (American Kickboxing Academy), ali nakon uvođenja strožih mjera u SAD-u zbog pandemije koronavirusa odlučio se vratiti na dagestansko tlo.

- Ne mogu shvatiti što se događa. Gdje se borimo i hoćemo li se uopće boriti, i što je s lokacijom borbe? Ovako nešto nisam mogao ni zamisliti - napisao je na Twitteru 'dagestanski orao'.

Podsjetimo, borba između Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona trebala bi se održati 18. travnja na zasad još nepoznatoj lokaciji, a okršaji spomenutih protivnika odgađani su u četiri navrata.  Brojni fanovi slobodne borbe počeli su se pitati hoće li se ikad održati borba jer im možda jednostavno nije suđeno. A možda se i dogodi spomenutog datuma. Možemo samo čekati...

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Khabib: S Fergusonom se želim boriti u džungli u Zairu, kao Ali

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'