Obavijesti

Sport

Komentari 132

Klopp zove Ćorića u Liverpool: Ante, želim te u klubu odmah!

Klopp zove Ćorića u Liverpool: Ante, želim te u klubu odmah!
7

Trener Liverpoola želi Antu Ćorića prije 22. srpnja i odlaska na pripreme u Ameriku. Ako dođe kasnije, Ante bi išao na posudbu u Njemačku, točnije u Mainz

VIDEO

Čak šest DVD-a o Anti Ćoriću Jürgen Klopp ima u svojoj ladici. Na jednom su Antina dodavanja, na drugom igra prema naprijed, na trećem oduzete lopte... Na jednom su stvari na kojima bi trebalo poraditi.

Dinamovo čudo od djeteta, 19-godišnji Ante Ćorić nakon Eura otišao je u obiteljsku kuću u Rovinju, gdje se odmarao i vagao silne ponude. Tri engleska velikana “zagrizla” su najviše: Chelsea, Manchester City i Liverpool.

Liverpool bi platio u 'kešu'

Ćorićevi zastupnici razgovarali su s čelnicima sva tri kluba i najviše su impresionirani onim posljednjim - klubom s Anfielda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Liverpool je pripremio 15 milijuna eura, a cijeli iznos platio bi odjednom, u “kešu”. Nikakve rate, kao što je bio slučaj s Interom i prodajom Matea Kovačića, što je ponuda koja bi zadovoljila obje strane.

No Jürgen Klopp ima jedan poseban zahtjev. Naime, Liverpool 22. srpnja ide na pripreme u Sjedinjene Američke Države, gdje će igrati protiv Chelseaja, Milana i Barcelone. Njemački trener želi Antu isprobati na navedenim utakmicama i u tom slučaju mogao bi ostati u Liverpoolu.

Ne prođe li Ante američke pripreme s “redsima”, Nijemac bi ga poslao na posudbu u njemački Mainz.

Ćorić između devet mladih

Naravno, Ante bi imao minimalno 80 posto nastupa u Bundesligi.

Ćorićeve zastupnike impresionirala je još jedna Kloppova rečenica. Došavši na Anfield, Klopp im je pokazao listu od devet mladih igrača koje prate posljednje dvije godine. Kloppov stručni stožer morao je od njih devet izabrati jednoga. Samo jednoga.

- Naš je izbor Ante Ćorić. To vam govori kakvo mišljenje imamo o njemu - iznenadio ih je Klopp.

Pitate li Antu, on vjeruje da će izboriti mjesto u sastavu Liverpoola, iako ne bi imao ništa protiv posudbe u Bundesligi, koja ima najviše gledatelja na utakmicama. Kao što, u to budite uvjereni, ne bi imao apsolutno ništa ni protiv ostanka u Dinamu.

Klub iz Maksimira prva mu je ljubav, cijela obitelj Ćorić su dinamovci i s 19 godina ne mora žuriti u inozemstvo.

Stigla još bolja ponuda?!

Zapravo, ponudi li mu Cico ulogu vođe Dinama, Ante bi bio najsretniji. Zna Cico koji je to privilegij, i on je s 19 godina već bio ikona Dinama.

Ante je prošle sezone pokazao zašto je išao na Euro, igra bez respetka, a navijači ga obožavaju. Liverpool daje 15 milijuna, no jučer je u klub navodno stigla nova ponuda. Teška 20 milijuna eura!

Ćorićev transfer bit će rekord 'redsa'

Nikad u povijesti kluba Liverpool nije za 19-godišnjeg igrača ponudio 15 milijuna eura. Dođe li Ante na Anfield, bit će to rekordna odšteta koju su “Redsi” platili za jednog tinejdžera.

Želio bi ostati u Zagrebu

Ante ne bi imao ništa protiv ostanka u Dinamu, želi još jednom u Maksimiru igrati Ligu prvaka.

Odmah daje novac

Jürgen Klopp je spremio 15 milijuna eura, no ne želi ponuditi ni centa više. Dinamo se još nećka...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 132
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića