Obavijesti

Sport

Komentari 15

Kova igrao, Luka na klupi: Real igrom razbio Conteov Chelsea

Kova igrao, Luka na klupi: Real igrom razbio Conteov Chelsea
4

Mateo Kovačić na travnjaku je bio do 64. minute, dok Luka Modrić nije nastupio. Vrata Chelseaja u prvom je dijelu čuvao Asmir Begović kojeg je u nastavku zamijenio Courtois

VIDEO

Real Madrid svladao (3:2) je Chelsea u dvoboju koji se u sklopu International Champions kupa igrao u Michiganu. Junak utakmice bio je branič Marcelo koji je s dva pogotka i jednom asistencijom slomio Engleze. Jedan je gol za Madriđane nadodao i Mariano Diaz, dok je oba pogotka za Chelsea zabio Eden Hazard.

VIDEO

No, tek u situaciji kad je Real na travnjaku bio s nepoznatim klincima, redom igračima druge (možda i treće) momčadi. Mateo Kovačić na travnjaku je bio do 64. minute, dok Luka Modrić nije nastupio. Vrata Chelseaja u prvom je dijelu čuvao Asmir Begović kojeg je u nastavku zamijenio Courtois.

Obje su momčadi lagano ušle u ovaj dvoboj, u uvodnim minutama nismo u Michiganu vidjeli pravi ritam. A prvi se u listu strijelaca mogao upisati Nemanja Matić.

Simultanka Marcela

Srpski veznjak zamalo je glavom prebacio vlastitog vratara Begovića , no BiH reprezentativac odlično je reagirao. I spremno taj pokušavaj dodavanja Matića odbio u korner. Real Madrid je poveo u 19. minuti, strijelac lijepog pogotka bio je Marcelo. Brazilski je branič povukao loptu, pa se lažnjakom riješio čuvara i onda snažno izvana opalio desnom nogom.

Lopta je na putu prema mreži okrznula jednog igrača Chelseaja, promijenila smjer i završila iza leđa Begovića.

Madriđani su nastavili s napadima, ubrzo je Begović sjajno obranio pokušaj Varanea glavom. No, već u 26. minuti na semfaoru je svjetlilo 2:0. A opet je strijelac bio kapetan Real Madrida - Marcelo.

Ovoga puta Brazilac je na lijevom krilu odigrao "dupli pas" s Asensiom , ušao u kazneni prostor Chelseaja i snažnim udarcem probio Begovića. Reprezentativni vratar BiH i dalje je bio ponajbolji u svojim redovima, u 29. minuti Begović je sjajnom reakcijom zaustavio pravu "bombu" Casemira.

Golčina Diaza za Real, Hazard se poigravao s rezervama Contea

Ipak, najljepši potez u prvom dijelu dočekali smo u 37. minuti kada je fantastičnim pogotkom s 20-ak metara na 3:0 povisio Mariano Diaz . U ovoj su akciji sudjelovali Kovačić, Asensio i Marcelo, a onda je 22-godišnji napadač iz Dominikanske Republike sjajnim udarcem postigao novi pogodak za Real Madrid...

Madriđani su smanjili pritisak u nastavku susreta, a Zinedine Zidane napravio je sredinom drugoga dijela čitav niz promjena. U igru su ulazili redom nepoznati mladići, nade iz druge momčadi Reala. Chelsea je u nastavku bio bolja momčad, dominirao travnjakom Michigana, ali Englezi nisu imali ozbiljnijih prigoda. Sve do 80. minute.

Chelsea je tada preko Hazarda smanjio rezultat. No, to i nije bilo teško s obzirom da su igrali protiv "dječjeg vrtića" Reala. Eden Hazard sjajno je primio jednu dubinsku loptu, bez problema zaobišao suparničkog vratara, pa mirno pogodio praznu mrežu.

Do kraja utakmice u rezultat je mogao smanjiti i Batshuayi, no belgijski je napadač u mat-situaciji predugo oklijevao. Konačnih 3:2 u sudačkoj nadoknadi postavio je Hazard koji je poentirao na sličan način kao prvi put. Lijepo primio loptu, zaobišao vratara i rutinirano pogodio praznu mrežu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom