Obavijesti

Sport

Komentari 6

Kraj karijere Aljoše Vojnovića: Odlazim sretan i ispunjen...

Kraj karijere Aljoše Vojnovića: Odlazim sretan i ispunjen...
14

Teško je poimence nabrojati sve koji su imali utjecaj na moje nogometno odrastanje. Od nekih sam učio kako raditi, od nekih drugih pak kako ne treba, napisao je u oproštaju od nogometa Aljoša Vojnović (34)

VIDEO

Hvala svima na velikoj podršci u proteklih 16-17 sezona i 400-tinjak utakmica. Bilo je tu svega... Klubova, golova, kartona, prijatelja, smradova, uspjeha, neuspjeha, veselja, tuge, uzora, idola, rivala, vrijeđanja, pljeska, skandiranja, slavlja, razočaranja, padanja, ustajanja - neodustajanja - započeo je svoj oproštaj Aljoša Vojnović (34), osječki nogometaš, bivši kapetan bukureštanskog Dinama.

Aljoša je karijeru završio u mađarskom prvoligašu Kaposváriju Rákócziju. U karijeri je odigrao 240 utakmica u HNL-u gdje je postigao 30 golova i dodao 33 asistencije, a igrao je za Istru 1961, Split, Slaven Belupo, Croatiju Sesvete i Osijek.

'Aljoša, nemam tatu, ti si mi uzor'

Kakav je igrač i čovjek Aljoša Vojnović, najbolje svjedoče navijači Osijeka koji su Alju tri puta objeručke čekali kada se vraćao među plavo-bijele. A oprostiti im se od poznate brade HNL-a, nikada nije bilo lako.

- Ja nemam oca za uzor, ali zato imam tebe Aljo, da budem i postanem čovjek kao ti! - napisao mu je maleni navijač Osijeka Ivan (14) među mnoštvom oproštajnih rečenica koje je Kohorta posložila u "Zahvalnicu za Alju".

U jednom su trenutku navijači čak molili tadašnjeg izbornika reprezentacije Antu Čičića da pozove Aljošu u repku jer je on "hrvatski Totti".

Davor Javorović/PIXSELL

'Odlazim sretan i ispunjen'

- Teško je poimence nabrojati sve koji su imali utjecaj na moje nogometno odrastanje/sazrijevanje... Od nekih sam učio kako raditi, od nekih drugih pak kako ne treba - napisao je popularni Aljo pa zahvalio najmilijima: 

- Znam samo da bez tate, mame, brata i par prijatelja ne bih prevalio prvu polovicu puta, a bez Marine i klinaca onu drugu jer svi su oni podmetali leđa i žrtvovali sebe da bih ja mogao raditi ono sto volim, ono u čemu sam dobar, ono sto je pretvorilo mene u mene ❤ - stoji u objavi. 

- Nogomet mi je puno dao, a ponešto i uzeo. Na kraju, odlazim sretan i ispunjen, jer uspomene koje nosim u glavi i srcu, ne mogu i neće nikada izblijediti - napisao je popularni Aljo.

Evo da bude i "sluzbeno" 🙈 Hvala svima na velikoj podrsci u proteklih 16-17 sezona i 400tinjak utakmica... bilo je tu...

Objavljuje Aljoša VojnovićNedjelja, 10. studenoga 2019.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'