Obavijesti

Sport

Komentari 61

Krama prvi Hrvat s naslovom u Engleskoj: Dolazim po medalju

Krama prvi Hrvat s naslovom u Engleskoj: Dolazim po medalju
1

Još sam početkom sezone govorio kako u ovoj momčadi vidim golem potencijal i kako je Ranieri uveo organizaciju i taktiku. A nigdje nije atmosfera kao u Leicesteru, kaže Kramarić

VIDEO

Uh, gledao sam utakmicu Chelseaja i Tottenhama, stvarno već dugo nisam gledao takav dvoboj. I stvarno sada nemam riječi. Mogu samo reći da sam izuzetno ponosan na ove dečke, svoje suigrače, ali i ponosan što sam ove sezone bio dio tog Leicestera, rekao je u ekskluzivnom razgovoru za Goal Andrej Kramarić.

Hrvatski reprezentativac drugi dio sezone igra na posudbi u Hoffenheimu, no i dalje je pod ugovorom s Leicesterom u kojem je ove sezone odigrao 22 minute u dvije prvenstvene utakmice. I prije odlaska u Hoffenheim Andrej je bio svjestan da će se teško izboriti za priliku pokraj Vardyja i ekipe koji su zabijali kao na traci.

- Otići ću na zadnju utakmicu Premier lige u kojoj moj Leicester gostuje kod Chelseaja u Londonu. Iskreno, sada ne znam kakva me tamo očekuje procedura, ali vjerujem da ću i ja dobiti svoju medalju. No, prije svega želim čestitati svim dečkima, a onda s njima i proslaviti ovaj uspjeh. I dalje se osjećam kao dio te momčadi, ipak sam s tim igračima proveo dobar dio sezone - priča Kramarić.

Bivši napadač Dinama i Rijeke također je vlasnik jednog povijesnog dosega, prvi je Hrvat s naslovom prvaka Engleske.

- Ne mogu vam ni opisati kako tu ugodno zvuči. A za mene je to i fascinantan podatak. Što reći? Ponosan sam i na sebe, ali i na cijelu momčad. Velik je ovo uspjeh za takav klub.

Kao što to mnogi tvrde, temelj uspjeha ove fantastične momčadi je sjajna atmosfera na svim pozicijama u klubu. Potvrdio je to i Kramarić.

- Vjerujte, nigdje nisam osjetio takvu atmosferu kao u Leicesteru. Svi su tijekom cijele sezone bili jedno. Od igrača, preko stručnog stožera i navijača, sve do čistačica ili vlasnika kluba. Osobno nikad nisam osjetio takvu atmosferu, a pitanje je može li koji klub ponoviti takvo raspoloženje unutar svlačionice. I hoće li se više ikada nešto takvo i ponoviti - dodao je Kramarić.

A kada je postao svjestan da bi Leicester mogao do naslova te je li mu žao što nije odabrao Chelsea umjesto Leicestera pročitajte na Goalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao