Obavijesti

Sport

Komentari 34

Kramarić: Gledam YouTube, pa isti gol zabio sam protiv Lyona

Kramarić: Gledam YouTube, pa isti gol zabio sam protiv Lyona
5

GOLČINA To je takav udarac za koji, čim udarite loptu, znate da ide u gol. Gotovo isti zabio sam u Europskoj ligi protiv Lyona 2013. godine, rekao nam je Andrej Kramarić

VIDEO

Čim sam je zahvatio, znao sam da ulazi. To je ono kad zdravo pogodite loptu. Udarim je punom nogom tako da niti golman ne zna gdje će završiti, rekao je Andrej Kramarić.

Nije baš čest slučaj da zabijamo golove iz daljine, Hrvatska je više imala “fox in the box” napadače kao što su Šuker, Eduardo, Mandžukić, Olić...

Primjerice, od 123 gola, koliko je zajedno zabila spomenuta četvorka, samo je jedan bio izvan 16 metara. Znate li tko ga je zabio? Eduardo da Silva Estoniji, 2007. godine.

Sve izvan 16 metara

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Danas Hrvatska izgleda toliko moćno da nije važno odakle se puca. Sve ulazi.

Luka Modrić zabio je na Euru Turskoj s 20 metara, Brozovićeva oba gola Islandu bila su izvan šesneasterca, a Kramarićev “top” Sjevernoj Irskoj bio je debelo izvan 25 metara od gola...

- Baš sam sad gledao na YouTubeu utakmicu Europske lige 2013. protiv Lyona. Zabio sam isti gol kao u Belfastu. Samo, čini mi se da je protiv Lyona išla još malo više u kut, da je još više bježala golmanu. Iako, to su gotovo isti golovi - kaže Krama.

Hrvati, uživajte u igri

U Hoffenheimu igra sjajno, najbolji je asistent Europe, za Hrvatsku zabija i asistira kad god igra. Mandžo mu je zbog asistencije protiv Kosova dužan večeru, a u Belfastu je ponovno s Mandžom u paru bio sjajan.

- Ide nam, ide... Ali ne treba coprati, ne treba se žaliti dok nam tako dobro ide... Očito smo u formi.

Najviše golova izvan 16 metara za Hrvatsku zabio je Darijo Srna, čak osam.

Slijede Modrić i Rakitić s pet pa Marcelo Brozović s četiri gola iz daljine. Još je bolji podatak da je Broz ukupno zabio šest golova, što znači da 66 posto golova zabija udarcima izvan šesnaesterca.

- Igramo toliko dobro da ljudi u Hrvatskoj stvarno mogu uživati... Imamo toliko talentiranih igrača da više čak nije ni važno koja postava igra. Svake godine iskoči netko novi, talentirana smo nacija, nema druge.

Uoči utakmice brojke Sjeverne Irske bile su impresivne.

Na domaćem terenu nisu izgubili tri godine, a 1166 dana nisu u Belfastu primili gol.

- Čitao sam prije utakmice i nije mi bilo svejedno. Bili su hit na Euru, pa pročitate te brojke... Iskreno, nisam očekivao da ćemo se baš tako prošetati, da ćemo ih nadigrati u svim segmentima, da će to izgledati tako lako i jednostavno. Moćni smo, stvarno moćni - kaže Kramarić, kojemu ovih dana pristižu ponude sa svih strana.

Bajka u Hoffenheimu

- Tek sam potpisao s Hoffenheimom, ovdje se sprema jako lijepa priča. Nakon 10 kola nemamo poraz, s tim da smo gostovali kod Bayerna. Mislim da možemo imati najbolju sezonu u povijesti kluba, a želio bih biti dio te priče - zaključio je Kramarić.

Ukrajina je u ožujku, s ovakvom Hrvatskom i ovakvim Kramarićem nema straha.

Prvak Hrvatske bit će - Rijeka

Pratim HNL, naravno da ga pratim. Rijeka igra odlično, zasluženo je na vrhu, nema poraza, kvalitetnija je od Dinama i ima igru. Čini mi se da će biti prva, ne vidim kako mogu izgubiti naslov. Mogu jedino sami sebe zeznuti, kaže Kramarić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje