Obavijesti

Sport

Komentari 60

Kramarić: Krenulo me, imam osjećaj da mogu zabijati u nizu

Kramarić: Krenulo me, imam osjećaj da mogu zabijati u nizu
1

Andrej Kramarić zabio je za pobjedu protiv Wolfsburga. Izborio je i penal i bio najbolji igrač Hoffenheima. Mogao je zabiti još jedan da mu suigrač nije 'ukrao' penal

VIDEO

Puno mi znači ovaj gol i što je još važnije, puno znači za klub u borbi za ostanak. Pazite, Wolfsburg je momčad koja igra četvrtfinale Lige prvaka, javio nam se nakon utakmice Andrej Kramarić.

Andrej je opet onaj stari. Kreće se lakoćom, dribla, puca, zabija... Susret praktički nije ni počeo, a Andrej je zabio. Lažnjakom se oslobodio braniča i zakucao za jedini gol na utakmici. Izborio je i penal, no nije ga izveo. Uzeo je hrvatski reprezentativac loptu, spremao se zabiti i drugi gol, no dotrčao je Volland i zatražio loptu. Andrej ju je stavio iza leđa i prepirka je trajala pola minute. Na kraju je Andrej popustio i pružio mu loptu. Volland je napucao iz sve snage i promašio.

- Mogao sam zabiti još jedan gol... Ali, dobro, neka smo pobijedili - kaže Kramarić.

Otkad je stigao u Hoffenheim zabio je tri gola i imao jednu asistenciju. Zapravo, Hoffenheim juri na Kramin pogon.

- Stvarno me dobro krenulo, daj Bože da što duže traje. Imam stvarno dobar osjećaj da mogu zabijati u kontinuitetu. Do kraja sezone ima još osam kola, a igramo protiv izravnih konkurenata. Ma, siguran sam da ćemo se spasiti - kaže Kramarić.

Za tri kola, točnije 9. travnja Kramarić će igrati protiv Eintrachta i Nike Kovača.

- O Kovaču mislim sve najbolje. To je izbornik kod kojeg sam debitirao za reprezentaciju, zabio prvi gol. Izuzetno ga respektiram i želim mu sve najbolje. No, ne i u toj utakmici. Tada nema milosti prema nikome. Bit će to sjajna utakmica, a ja se nadam da ćemo Kovaču pobrkati planove i pobijediti.

Za razliku od Kovača, kod Ante Čačića Kramarić nije na popisu. No nastavi li ovako, nema šanse da ga se Čačić ne sjeti. Ovakav Kramarić je itekako potreban Hrvatskoj.

- Ha, na meni je da radim, zabijam... Uvijek mi je igrati za Hrvatsku čast i ponos, tako je bilo i tako će biti - zaključio je Krama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 60

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Sopiću se 'conteovski' pristup neće isplatiti. Zbog sukoba s Miškom mogao bi dići sidro
KOMENTAR

Sopiću se 'conteovski' pristup neće isplatiti. Zbog sukoba s Miškom mogao bi dići sidro

Plus+ Igrači pod Conteom 'pregore', a čini se da se isto dogodilo i u Rijeci. Željko Sopić (49) u svlačionicu Rijeke donio je silnu energiju, "vozio je" na 5000 okretaja, išao all in...