Obavijesti

Sport

Komentari 95

L. Ibanez: Zbog tenzija je bolje da izbjegnemo Dinamo u LP-u

Bolje da izbjegnemo Dinamo, zbog tenzija. Nema navijača na utakmicama, ako mi dođemo bio bi pun stadion. Čujem se sa Sigalijem, nije znao da bi utakmice imale drugačiju dimenziju, kaže Ibanez

VIDEO

Prvak Hrvatske i osvajač Rabuzinovog sunca Dinamo u novu europsku avanturu krenut će iz drugog pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka. Potencijalni kandidati za ogled s Dinamom su Zrinjski, Žalgiris, Olimpija - protivnici s kojima hrvatski prvak i ne bi trebao imati previše problema.

U trećem pretkolu situacija je nešto ozbiljnija, a mogući protivnici su Rosenborg, Astra, Skenderbeu, Dinamo Tbilisi i - Crvena zvezda.

- Razmišljam svakodnevno koliko bi bilo lijepo da s Crvenom zvezdom sudjelujem u Ligi prvaka. U LP sam ulazio dva puta iz šest pokušaja što pokazuje koliko je to teško. Znamo koliko je velika želja navijača, ali i da mnogo faktora može presuditi - rekao je bivši Dinamov lijevi bek i trenutno član Crvene zvezde Luis Ibanez.

Za Dinamo je igrao sedam godina, a, zajedno s Guillermom Suarezom, bio je prvi Argentinac na Maksimiru. Došao je kao zamjena za Čalu, ostavio dubok trag u modrom dresu i zamijenio ga crveno-bijelim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bolje da izbjegnemo Dinamo, zbog tenzija. Nema navijača na utakmicama Dinama, a ako mi dođemo, bio bi pun stadion. Čujem se sa Sigalijem, nije znao da bi utakmice imale drugačiju dimenziju od običnih kvalifikacija. Pričao sam mu o tome - objasnio je Ibanez, koji je na ovim prostorima skoro 10 godina u dobro je upoznat sa situacijom.

No ipak, želja mu je plasirati se u Ligu prvaka.

- U Zvezdi hoću napraviti ono što navijači traže, ježim se na pomisao proslave plasmana u Ligu prvaka. No očekujem da se plasiramo u Europsku ligu - rekao je Ibanez za Sportski žurnal.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Jasna poruka Daliću: 'On nam je kec na deset! Nema logike da itko drugi starta na toj poziciji'
DOMINIRAO U EGIPTU

Jasna poruka Daliću: 'On nam je kec na deset! Nema logike da itko drugi starta na toj poziciji'

Lovro Majer odigrao je dojmljivu utakmicu protiv Egipta, zabio i asistirao, bio i precizan u raspucavanju protiv Tunisa, a Aljoša Vojnović smatra kako bi bi mu izbornik morao ukazati povjerenje na Euru