Obavijesti

Sport

Komentari 121

Leo Messi uvrijedio Egipćane: "Stavi si te kopačke na glavu"

Leo Messi uvrijedio Egipćane: "Stavi si te kopačke na glavu"
1

Nezapamćeni kaos izazvao je Messi nakon što je donirao kopačke za aukciju u Egiptu. Predstavnik parlamenta zaprijetio je da će ga pogoditi tenisicom u glavu

VIDEO

Leo Messi nenamjerno je izazvao kaos u Egiptu.

Argentinski nogometaš gostovao je u intervjuu na egipatskom MBC-u i pristao je pokloniti svoje kopačke za aukciju na kojoj sav prihod ide siromašnima.

Član parlamenta: Messi, pogodit ću te tenisicom

No u arapskom svijetu obuća se smatra izrazito nečistom stvari, a pogoditi nekoga s tenisicom najveća je uvreda. Upravo to čeka Messija.

- Egipćani nikad nisu bili ovako poniženi. Messi, pogodit ću te svojom tenisicom! - rekao je član egipatskog parlamenta Said Hasasin prije nego je u programu uživo skinuo tenisicu i najavio da će je "donirati" Argentini.

"Ne trebamo milostinju od Židova i Izraelaca"

U emisiju se javio i glasnogovornik egipatskog nogometnog saveza. 

- Zašto ne dijeli tenisice u Argentini, zar tamo nema siromašnih? Ne trebamo Messijeve tenisice niti milostinju od Židova i Izraelaca - rekao je glasnogovornik egipatskog saveza Azmy Megahed.

Vjerojatno je aludirao na Messijev posjet Izraelu prije tri godine.

Messijev potez izazvao je velike kontroverze u arapskom svijetu, a tisuće komentara na društvenim mrežama iz sata u sat pokazuju o kakvom se kaosu radi. Dok neki vrijeđaju Barceloninu zvijedu, drugi su stali u njegovu obranu.

- Najveće blago pisca je njegovo pero, nogometašima su to kopačke. Nadam se da sad možemo prestati raditi problem oko ničega - javio se bivši egipatski reprezentativac Mido.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 121

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović