Obavijesti

Sport

Komentari 43

Liverpool i Chelsea remizirali, Sunderland izbacio Newcastle

Liverpool i Chelsea remizirali, Sunderland izbacio Newcastle
6

Liverpool je odigrao 1-1 s Chelseajem na Anfieldu. 'Redse' je spasio Cristian Benteke, koji je zabio u 92. minuti. Sunderland je razbio Everton 3-0 i kolo prije kraja pobjegao Newcastleu na nedostižna četiri boda

VIDEO

Nogometaši Liverpoola odigrali su 1-1 s Chelseajem na svojem Anfieldu. Strijelac za Chelsea bio je Eden Hazard u 32. minuti, dok je Cristian Benteke spasio Liverpool u 92. minuti.

Četvrti je ovo gol Hazarda ove sezone. Čak 29 kola mu je trebalo da zabije prvi - sezona koju će brzo htjeti zaboraviti. Liverpool je bio bolji, držao je posjed i imao više udaraca, ali ni jedna nije htjela iza Asmira Begovića. Sve do 92. minute kada je svoj 9. gol ove sezone zabio Cristian Benteke. Liverpool je gubio na poluvremenu što se zadnji put u prvenstvu dogodilo u kolovozu 2015. godine protiv West Hama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Momčad Jürgena Kloppa tako je ostala u igri za plasman u Europsku ligu preko prvenstva. No ako West Ham pobijedi Stoke u gostima, 'čekićari' će u Europu. Tu je i Southampton, koji ima bod više od Liverpoola, a u zadnjoj utakmici dočekuje Crystal Palace na svojem St. Mary'su. Liverpool se tako nada da će i West Ham i Southampton kiksati, a on pobijediti WBA u gostima u zadnjem kolu. No primarni cilj sezone je probati izboriti Ligu prvaka preko finala Europske lige pobjedom protiv Seville.

Dejan Lovren odigrao je cijelu utakmicu, a istini za volju, mogao je malo bolje reagirati kod primljenog gola.

Sunderland razbio Everton i izbacio Newcastle

Sam Allardyce dobio je otkaz u West Hamu prošle sezone, a na klupi ga je naslijedio Slaven Bilić. Big Sam je nakon 'čekićara' bio nezaspolen da bi po otkazu Dicka Advocaata sjeo na klupu Sunderlanda. I danas je pobijedio Everton, osigurao svojoj momčadi ostanak u najelitnijem rangu engleskog nogometa i - izbacio Newcastle u Championship.

'Svrake' su se nadale da će Everton danas pobijediti Sunderland. No 'crne mačke' su pokazale karakter i razbile 'karamele' 3-0. Strijelci su bili Van Aanholt (38') i Kone (42', 55').

Sunderland je tako pobjegao Newcastleu na nedostižnih 38 bodova. Newcastle je ostao na 34 i uz Norwich i Aston Villu sljedeće sezone će igrati u drugoj engleskoj ligi.

Spomenimo i da se Norwich pobjedom kod kuće oprostio od Premier lige. 'Kanarinci' su na svojem Carrow Roadu pobijedili Watford 4-2. Strijelci za Norwich su bili Redmond (15'), Mbokani (18', 57') i Cathcart (37', ag). Za Watford su zabijali Deeney (11') i Ighalo (51').

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu