Obavijesti

Sport

Komentari 2

Lokosi na Park mladeži dolaze s tri bivša kapetana Splita...

Lokosi na Park mladeži dolaze s tri bivša kapetana Splita...
1

Lokomotiva dolazi s tri naša kapetana u sastavu? A kako bih se osjećao, mi imamo tri kvalitetna igrača manje, oni tri više, zna se tko je favorit, bez obzira što igramo na Parku mladeži, kaže trener Splita Vjekoslav Lokica.

VIDEO

Da nije bilo utakmice protiv davljenika Cibalije, kojoj su zabili dva gola, nogometaši Splita bili bi uoči Lokomotive u nevjerojatnom nizu od 1630 minuta bez postignutog gola. Kronična neefikasnost posljedica je brojnih problema koji pritišću klub, prije svega financijskih, a pitanje je mogu li ih igrači Vjekoslava Lokice gurnuti u stranu i pokušati pobijediti Lokomotivu.

- Problemi su isti, ali i očekivanja, svi želimo napokon napraviti pozitivan rezultat. Na žalost, još uvijek ne možemo računati na Jukića, Vidovića, Fuštara, Maglicu, Špehara, Ugrinu... i sve ukazuje na to da nismo favoriti iako igramo kod kuće - kaže Lokica i pojašnjava:

- Momčad Lokomotive definitivno vrijedi puno više od mjesta na ljestvici. Oni su dugo bili okupirani europskim utakmicama, trebalo im je malo vremena da se stabiliziraju nakon toga, vjerujem da će oni uskoro krenuti s puno boljim igrama i rezultatima. Dobili su Cibaliju i Slavena, držali se i protiv Dinama...

Kuriozitet je da će u momčadi Lokomotive biti jedan iz prošle, te dva kapetana Splita iz ove sezone, Rrahmani, Zagorac i Majstorović.

- A što reći, odgovor je jednostavan, mi imamo tri kvalitetna igrača manje, oni tri više. Naša tri kapetana su srce njihove obrane, tako da se zna tko je sutra favorit, bez obzira što se igra u Parku mladeži – slegnuo je ramenima Lokica i zaključio:

- Kad si doma, nastojiš se postaviti kao favorit, ali naše teško stanje ipak daje prednost njima. Nadam se da prednost na papiru neće značiti ništa, da ćemo mi odigrati odličnu utakmicu i napokon slaviti. Moramo dati sve što možemo, kao što smo dali u Rijeci ili Osijeku. U Rijeci smo dobro prošli, razlika u kvaliteti je velika, a dobili smo samo dva gola, dok je Dinamo recimo dobio pet. U Osijeku smo također bili dobri, ali nama nije suđen penal, njima je i bodovi su ostali domaćinu... Nadam se da će se sreća napokon i nama osmjehnuti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku
Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi