Obavijesti

Sport

Komentari 12

Osijek gubi korak za Rijekom, Grezda neuhvatljiv Splitovcima

Osijek gubi korak za Rijekom, Grezda neuhvatljiv Splitovcima
1

RNK Split je produljio svoj niz bez pobjede na 20 utakmica, a ove sezone u 11. odigranih kola imaju četiri remija uz sedam poraza. Da stvar bude gora, zabili su tek dva gola, a primili 17

VIDEO

Na Parku mladeži u Splitu susreli su RNK Split i zagrebačka Lokomotiva. Tri su boda pripala gostima golovima Erosa Grezde u 59. i 65. minuti. 

Pred oko 250 gledatelja Split je produljio svoj niz bez pobjede na 20 utakmica, a ove sezone u 11. odigranih kola imaju četiri remija uz sedam poraza. Da stvar bude gora, zabili su tek dva gola, a primili 17. Teška je sezona pred izabranicima Vjekoslava Lokice. Splitovce iduće kolo očekuje vrlo težak zadatak - 16. listopada gostuju na Poljudu kod Hajduka. 

Lokosi su se pak znatno podigli poslije očajnog starta u prvenstvo, tako da su današnjom pojbedom skočili na petu poziciju. Ovo je bila treća pobjeda igrača Tomislava Ivkovića, dok će nove bodove tražiti 15. listopada u Zagrebu kada im dolazi također probuđena Istra 1961.

Novi domaći remi Osijeka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osijek je ponovo remizirao na svom Gradskom vrtu. Gostujuća momčad Intera iz Zaprešića došla je do boda u Osijeku rezultatom 1-1. Iako su domaći imali terensku inicijativu koju su naplatili golom Muzafera Ejupija u 25. minuti iz penala kojeg je izborio Gabrijel Boban, nisu uspjeli uzeti puni plijen.

U 45. minuti njihov bivši igrač Tomislav Šarić lijepo je pogodio iskosa za konačnih 1-1. Osijek je novi remijem omogućio Rijeci bijeg na pet bodova prednosti poslije 11 odigranih kola, a već iduće kolo koje je na rasporedu 16. listopada Riječani dočekuju Osječane u derbiju kola.

Zekić: Ovo nas je sigurno spustilo na zemlju

- Toliko smo nervozno odigrali utakmicu, počevši od zadnje linije, koja je ulijevala nervozu u cijelu momčad, a opet ne sjećam se utakmice u kojoj smo stvorili toliko šansi, s pet bodova iz tri domaće utakmice nikako ne mogu biti zadovoljan, slijedi nam odmor pa ćemo vidjeti što i kako dalje, pričao sam da nema mjesta euforiji, ovo nas je sigurno spustilo na zemlju - rekao je domaći strateg Zoran Zekić.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio