Obavijesti

Sport

Komentari 27

Lovren je napravio nešto što u Liverpoolu nitko nije od 1968.

Lovren je napravio nešto što u Liverpoolu nitko nije od 1968.
3

U utrci smo. Sjajno je biti u toj poziciji, no moramo nastaviti raditi. Ako želite biti prvak ili u top četiri, morate dobivati male utakmice, kao što smo mi dobili u subotu, kaže Lovren

VIDEO

Dejan Lovren u subotu je bio jedan od zapaženijih igrača u utakmici njegova Liverpoola kod Crystal Palacea. Liverpool je pobijedio 4-2, a Lovren je zabio jedan gol. No prije toga napravio je veliku pogrešku koja je dovela do izjednačenja domaćina na 1-1. 

- Bio sam jako ljutit. Suigrači su me u svlačionici pitali što sam želio napraviti nakon gola. Moj odgovor je bio: 'Skočiti u publiku'. Ne znam zašto ni gdje - nasmijao se Lovren te dodao:

- Bio je to trenutak koji nisam zaslužio. Rekao sam sam sebi da to nije moguće, radim prenaporno da napravim takvu pogrešku. Jednostavno sam zaboravio i nastavio igrati. Želio sam zabiti gol.

A hrvatski stoper i njegov kolega Joel Matip autori su nečega što u Liverpoolu nitko nije napravio još od 1968. Od tada se, naime, nikada nije dogodilo da dva stopera 'redsa' zabiju na istoj prvenstvenoj utakmici. Posljednji su to prije Lovrena i Matipa prije 48 godina napravili Ron Yeats i Tommy Smith.

- Bila je to utakmica uspona i padova, pogotovo u prvom poluvremenu, no najvažnija su tri boda. Kada ste pobjednička momčad, morate pokazati karakter, a mislim da smo mi to pokazali. Mogli smo zabiti još koji gol, no moramo biti zadovoljni i sa ovime.

Nakon 10 kola Liverpool ima isti broj bodova (23) kao i Manchester City te Arsenal na diobi prvog mjesta.

- U utrci smo. Sjajno je biti u toj poziciji, no moramo nastaviti raditi. Ako želite biti prvak ili u top četiri, morate dobivati male utakmice, kao što smo dobili u subotu ili kao što je ona sljedeća protiv Watforda. Nakon toga ćemo tek vidjeti što donose utakmice protiv velikih. Pokazali smo da možemo i protiv njih, ne bojimo ih se - rekao je Lovren pa pohvalio suigrača koji mu je i asistirao za gol:

- Coutinho je po formi trenutačno najbolji igrač Premiershipa. Čast mi je igrati s tim dečkom. Nije on bio sjajan samo u ovoj utakmici, takav je cijelu sezonu. On je glavna karika u momčadi iako ne može pojedinac osvajati bodove, već cijela momčad. Kada momčad funkcionira, onda u prvi plan iskoči pojedinac. Ovoga puta to je bio Coutinho.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 27

VIDEO

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...
NIJE NEZADOVOLJAN HRGOM

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...

Moguće je da Filip završi na još kojoj ovakvoj priredbi. Tim više što nije doživio nokaut, bila je dobra borba, atraktivna, rekao nam je iz Rijada Željko Mavrović, koji je uvjeren da Hrga treba dobiti novu šansu

HNL transferi: Kalinića odbila legenda Milana, ali iz Italije vraća mladog napadača...
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Kalinića odbila legenda Milana, ali iz Italije vraća mladog napadača...

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
Šibenčani pobijedili u Gradskom vrtu i vratili se u elitni rang!
ZRINSKI - ŠIBENIK 0-2

Šibenčani pobijedili u Gradskom vrtu i vratili se u elitni rang!

Josip Majić u 34. minuti zabio je iz penala. Ivan Božić, džoker s klupe, poentirao je u 77. za 2-0. Fran Jović isključio je dva igrača Zrinskog. U 41. minuti drugi žuti dobio je Petar Korov, a u 90. crveni Mato Stanić