Obavijesti

Sport

Komentari 82

Luka van terena mjesec dana: Ante Čačić pozvao Marka Roga

Luka van terena mjesec dana: Ante Čačić pozvao Marka Roga
1

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić mogao bi propustiti sljedeće okupljanje "vatrenih" i utakmice protiv Kosova i Finske zbog ozljede lijevog koljena

VIDEO

Veznjak Real Madrida Luka Modrić neće biti u konkurenciji za domaću utakmicu "kraljevskog" kluba protiv Eibara na Santiago Bernabéuu (nedjelja, 16:15) zbog ozljede, objavili su prvaci Europe ne navodeći koliko bi dugo Hrvat mogao izbivati s terena.

Prema pisanju španjolske Marce, Modrić će biti out između tri i četiri tjedna.

Kapetan propušta Kosovo i Finsku

Radi se o ozljedi hrskavice lijevog koljena pa je izvjesno da Luka neće biti spreman za okupljanje reprezentacije u ponedjeljak uoči važne reprezentativne akcije i gostovanja kod Kosova (četvrtak, 6. listopada) i Finske (nedjelja, 9. listopada).

Osim Modrića, gostovanje Eibara u Madridu propustit će i Marcelo, Casemiro, Sergio Ramos i Fábio Coentrão. No u sastavu je drugi hrvat u redovima bijelih Mateo Kovačić, koji je sve više u planovima trenera Zinedinea Zidanea.

- Moramo biti na 100 posto i na ovakvim utakmicama. Posjed lopte neće nam značiti pobjedu, trebamo zabiti gol više. Dobro znam gdje sam i što će se dogoditi ako ne napravim sve kako treba - rekao je trener Reala u najavi nedjeljne utakmice.

Ozljeda koju je nemoguće sanirati?

Takva je ozljeda, hrskavice koljena, zapravo povezana s dobi (Luki je 31 godina) i dotrajalosti, istrošenosti 'materijala'. I zapravo nema lijeka.

Hrskavica se istrošila, tu nema povratka, može se samo umiriti mirovanjem ili pogoršati kad je u punom pogonu. A tada postaje jako bolno, upozoravaju liječnici.

Kod igrača kao što je Modrić, stalno u pogonu, na najvišoj razini, dulji odmor (osim ljeta) nije moguć. Uostalom, s tim se tegobama Luka već susretao.

Čačić pozvao Marka Roga

Veznjak Napolija Marko Rog trebao je po prvotnom planu biti u sastavu U21 reprezentacije koju 10. listopada očekuje odlučujuća utakmica za odlazak na EP sljedeće godine protiv Švedske u Trelleborgu, no nakon Modrićeve ozljede Rog je prebačen u A reprezentaciju po odluci izbornika reprezentacije Ante Čačića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja