Obavijesti

Sport

Komentari 256

Luzeri su se vratili u Englesku, frka zbog naslovnice The Suna

Luzeri su se vratili u Englesku, frka zbog naslovnice The Suna
11

Engleska se vratila s Eura nakon šokantnog ispadanja od Islanda. Izbornika više nemaju, a igrači su se po dolasku na mančesterski aerodrom razbježali svojim kućama

VIDEO

Pokisli su izlazili jedan po jedan iz aviona na mančesterskom aerodromu. Pokisli ne samo zbog kiše, već i sramote nakon ispadanja s Eura od Islanda. Nije bilo nikoga na dočeku, a engleski igrači neprimjetno su sjeli u automobile i zaputili se kućama.

England return to UK following EURO 2016 elimination England return to UK following EURO 2016 elimination
England return to UK following EURO 2016 elimination

Hodgson: Što ja uopće radim ovdje?

Engleska je ispala s Europskog prvenstva od reprezentacije koja ima 330.000 stanovnika, kao jedan londonski kvart, reprezentacije u kojoj neki igrači ni ne igraju cijelu sezonu jer rade na benzinskim pupmapa i farmama.

Gary Lineker se crvenio nakon utakmice i napisao je na Twitteru da je Engleska ispala od reprezentacije koja ima više vulkana nego profesionalnih nogometaša.

Na posljednjoj presici uoči odlaska u Englesku sad već bivši engleski izbornik Roy Hodgson čudio se što uopće radi pred mikrofonima. 

- Rekli su mi da je važno da budem ovdje. Ne znam zašto niti znam što uopće radim ovdje. Nakon utakmice sam rekao da podnosim ostavku. Nisam sretan što sam došao, ali valjda je trebalo prema nekome usmjeriti strelice - rekao je Hodgson, koji očito nije smatrao da je potrebno odgovoriti na neka pitanja nakon ispadanja Engleske s Eura od reprezentacije u čijoj državi nema ni 20.000 profesionalnih igrača.

Nije da je bio najplaćeniji izbornik i da je imao mega-momčad u odnosu na Island, samo malo, je. Znate li koliko je Hodgson bio plaćen za to da dođe na Euro i ispadne od Islanda? Preko četiri milijuna eura godišnje... Tolika mi je bila plaća.

"Budalaši"

Island je pobijedio Englesku u Nici 2-1, a otočki mediji tu su blamažu dočekali s vrištećim naslovnicama u kojima nisu štedjeli svoje igrače. 

"Budalaši", "Sramota", Poniženje", samo su neke od naslovnica dan nakon engleskog poraza u Nici koji mnogi otočki mediji uspoređuju s onim iz Belo Horizontea 1950. godine, kad je SAD šokirao naciju koja je izmislila nogomet i izvezla ga u druge zemlje.

Stavili Rooneyevog sina na naslovnicu

The Sun je bio posebno brutalan na naslovnici dan nakon tužne engleske noći u Nici. 

Britanski tabloid na prvu je stranu stavio fotografiju uplakanog šestogodišnjeg sina engleskog napadača Waynea Rooneya, Kaija, uz naslov: "Dumbs gone to Iceland".

- Vidjela sam naslovnicu i to me šokiralo. Svi imaju pravo na mišljenje, ali meni je muka od ovoga - napisala je supruga Waynera Rooneya, Coleen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 256
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna