Obavijesti

Sport

Komentari 38

Mamić: Iznenađenja? Neće ih biti, nitko nema čarobni štapić

Mamić: Iznenađenja? Neće ih biti, nitko nema čarobni štapić
1

Ne sjećam se jesam li ikad izgubio u Maksimiru od Hajduka. Mislim da jesam jednom kao igrač, čini mi se da nam je Miše tada zabio za 1-0, rekao je Zoran Mamić

VIDEO

Koje je pravo lice Hajduka? Teško mi je reći jer ne radim s njima, ali mene isključivo zanima moja momčad. Kad smo mi pravi, uz sav respekt svima u Hrvatskoj, sve ovisi samo o nama, rekao je Zoran Mamić.

Dinamov trener najavio je uzvratnu utakmicu polufinala Kupa, u srijedu (17.30) na Maksimiru gostuje Hajduk koji iz Splita nosi veliki zaostatak (0-2).

- Uvijek postoji opasnost, no neće biti nikakvog opuštanja. Soudani je u punom treningu i konkurira za sutrašnju utakmicu.

Mamić je uvjeren da jedni druge ne mogu iznenaditi.

- Ma ne, neće biti nikakvih iznenađenja. Predobro se mi znamo da bi ih moglo biti, a čarobni štapić ne postoji da bi netko preko noći mogao izmisliti nešto novo. Hajduk ima pojedince poput vlašića i Sušića koji mogu nekim potezom napraviti pomutnju baš svima. Moramo pripaziti i na hitrinu i živost Tudora.

Iako je Dinamo slavio u prvoj utakmici polufinala 2-0 u Splitu, samo par dana kasnije 'bili' su u prvenstvu pobijedili 1-0 i šokirali 'modre'. No na Maksimiru je to ipak druga priča, tu je Dinamo gazda.

- Ne sjećam se jesam li ikad izgubio u Maksimiru od Hajduka. Mislim da jesam jednom kao igrač, čini mi se da nam je Miše tada zabio za 1-0 - prisjetio se Mamić poraza od Hajduka iz sada već davne 1992. godine. Bilo je tada 2-1 za goste, a Dinamu su zabili Miše i Kozniku.

Ovoga puta Hajduku će minimalno trebati 2-0 da bi stigao zaostatak s Poljuda. A koliko će to biti teško napraviti govori i podatak da su ove sezone dva gola na Maksimiru Dinamu uspjeli zabiti samo Bayern i Lokomotiva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 38

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović
Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima